Doğru ekonomi (6)

Doğru ekonomi (6)

ABONE OL
1 Aralık 2023 16:15
Doğru ekonomi (6)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Bilgi teknolojilerindeki değişimler, ülkelerde ya dijital diktatörlüklere yol açacak, ya da daha fazla demokrasi ve sosyal devleti öne çıkaracak…

Eğitim sistemimiz AKP ve CB Erdoğan’ın sayesinde “Dine Dayalı” yani “İslam’ı, sadece inanç dünyamızın değil, hayatımızın her anının temeli yapacak” bir sistem durumundadır.
Eğitim sistemimizi akla, bilime dayalı, analitik düşünceye dönüştüremezsek, ülkemiz bilgi teknolojilerindeki değişimleri yakalamış ülkelerin kölesi olacaktır.

-DOĞRU Parti, eğitim sistemimizi çağdaş dünyaya uygun olarak akla-bilime-teknolojiye, analitik düşünceye ve sorgulayıcı hale getirecektir.
Bunun için, Anayasamızın 174’ncü maddesindeki “Devrim Kanunlarını Korumak” görevini derhal yerine getirecek ve birer holding ve yabancı istihbarat örgütlerinin elemanları haline gelmiş, tarikatlar cemaatler, Vakıflar, Dernek görünümündeki dinci örgütler kapatılacaktır.
-Cemaat-Tarikat-Vakıflara bağlı “Öğrenci Yurtları” derhal kamulaştırılacaktır.
-Kaçak ve ehliyetsiz kişilerce işletilen ve çocuklarımızın her türlü istismara uğradığı Kaçak kurslar kapatılacak ve AKP’nin bu eylemi suç olmaktan çıkardığı yasalar iptal edilecektir.

-Diyanet ve TRT, Anayasal kurumlar olmaktan çıkarılacak, kadro şişkinlikleri giderilecektir.
Diyanet, tüm inanışlara hizmet verecek hale getirilecektir. TRT ise iktidarın borazanı ve “para tuzağı” olmaktan çıkarılacaktır. Bu iki kurumun 2003-2023 arasındaki yurtiçi-yurtdışında yapılan tüm harcama hesapları incelenecektir.
-Tüm yandaş kanalların 2003-2023 arasında kamu kuruluşlarından ve kamu bankalarından aldıkları ilan-reklam harcamaları da incelenecektir.

-Hazine Garantisi-Döviz getirili- Yabancı ülke mahkemelerinin yetkili olduğu tüm yatırımların ödemeleri durdurulacaktır. İhale şekillerinden, yapılan işlerin maliyet hesaplarına, yerli ve uluslararası denetim-inceleme şirketlerinin yapacağı raporlama işlemine kadar, yapılmakta olan ödemeler durdurulacaktır. En ufak kusuru-ihmali olan devlet memurları yargılanacaktır.
Denetim ve İncelemeler sonuçlanıncaya kadar, “Kirli İşleri” yapan müteahhitlere ödenmesi durdurulacak paralar, “Can Suyu” olarak, Emeklilerimize, Çiftçimize, İşsizlerimize, Gençlerimize, Esnafımıza verilecektir…

-Çiftçilerimizin Tarım Kredi Kooperatiflere olan borçları hazine tarafından ödenecektir. Bankalara olan borçların faizleri hazinece ödenecek, borcun ana kısmı takside bağlanarak kapatılacaktır.
-Yurtdışında malı-parası olan siyasetçilerimizin birikimleri şu an ABD Temsilciler Meclisinin elinde! Bu belgeler alınacak ve ülkemizi soyanlar, soyguna izin verenler yargıya teslim edilecektir.

-Türkiye’de eskimiş, yozlaşmış, çökmüş, kirli siyaset kurumunu değiştireceğiz…

Aziz Türk Milleti;
En kısa zamanda sizlere “Yol Haritamızın” diğer kısımlarını sunacağız.
Siyasette, iddianız kadar yaşama hakkınız vardır. DOĞRU Parti olarak bizler iddialıyız.
Yol Haritamız üzerine isteyen, kaynakları merak eden Siyasi Partilere bilgi vermeye, tartışmaya hazırız. Bundan da zevk duyarız…

30 Kasım 2023

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP