Karalar’a soruyoruz: Meşaleli Yürüyüşü kim tertipledi?
  • OLAY NET
  • Yazarlar
  • Karalar’a soruyoruz: Meşaleli Yürüyüşü kim tertipledi?

Karalar’a soruyoruz: Meşaleli Yürüyüşü kim tertipledi?

ABONE OL
31 Ekim 2023 13:48
Karalar’a soruyoruz: Meşaleli Yürüyüşü kim tertipledi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer ALPDOĞAN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar’a bir sorum var:

29 Ekim’deki meşaleli yürüyüşü kim düzenledi?..

Adana Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova Belediyeleri mi, CHP Adana İl Örgütü mü?

Bu sorunun sorulmasının nedeni, CHP İl Başkanlığının hem 28 Ekim’de kente astığı afişlerde, hem dün gazetelere gönderdiği basın bülteninde, 29 Ekim’deki meşaleli yürüyüşe sahip çıkmaları oldu..

Dün bu köşede yer almıştı..

Büyükşehir Belediyesi’nin ve CHP İl Başkanlığı’nın afişlerini yan yana yayınlamış, CHP İl Örgütü’nün belediyeler tarafından kamu kaynaklarıyla organize edilen meşaleli yürüyüş etkinliğine sahip çıkmaya, kendisi düzenlemiş gibi göstermeye çalıştığını ifade ederek durumu “emeksiz yemek” olarak nitelendirmiştim..

CHP İl Örgütü’nün dün servis ettiği basın bülteninde de, belediyelerin etknliğine bir kez daha sahip çıkılıyordu..

CHP İl’in basın bültenine göre; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100, Yılı dolayısıyla Dr. Anıl Tanburoğlu başkanlığında bir dizi etkinlik düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Parkı’nda bulunan Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na çelenk koyup ardından ‘Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ tertipledi. On binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş gövde gösterisine dönüştü.”

Eğer yürüyüş belediyeler tarafından düzenlenmiş ise, CHP’nin basın bülteninin yukarıda yer alan kısmı, düpedüz emek hırsızlığı anlamına gelecektir..

 

Belediyelerin bünyesinde meşaleli yürüyüşü ve Cumhuriyet konserlerinin düzenleyen emekçilerin emeklerinin gasp edilmesi olacaktır.

Bu nedenle, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar’a çağrı yapıyoruz:

Meşaleli yürüyüşü, afişinizde belirttiğiniz üzere Seyhan ve Çukurova Belediyesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi mi düzenledi, yoksa CHP’nin afişinde ve basın açıklamasında iddia edildiği gibi CHP İl Örgütü mü?..

Kimin emeği varsa onlara emeklerinin teslimi, kimin Adana halkına yalan söylediğinin ortaya çıkması için konu mutlaka açıklığına kavuşturulmalı…

Bu iş de size düşüyor sayın Karalar…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP