“Değişemeyen muhalefet iktidarı da değiştiremez…”

“Değişemeyen muhalefet iktidarı da değiştiremez…”

ABONE OL
22 Haziran 2023 17:23
“Değişemeyen muhalefet iktidarı da değiştiremez…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görev süresi boyunca gerçekleşen çalışmaları “İstanbul’a Hizmette 4 Yıl Sunumu” izlencesinde anlatırken, CHP’deki “değişim” konusuna da vurgu yaptı.

İmamoğlu’nun konuşmasının öne çıkanları şöyle:

“İstanbul’a yeni taze güçlü bir başlangıç yapacağız demiştim bunu başardık.

Vatandaşın değişim talebine çare olamadık. İktidarı değiştirecek bir güven ortamı oluşturamadık. Bu tablo sadece bir seçim yenilgisi tablosu değil.

Vatandaşlarımızın beklentisini karşılamak ve üstün bir çabayı ortaya koymak zorundayız, yoksa asla ve asla bu şekilde davranırsak bulunduğumuz mevzileri koruyamayız. Partimizi muhalefeti hep birlikte güçlendirmek ve inşa etmek ve kazanacak bir modeli hayata geçirmek zorundayız.

Muhalefette yaşanacak yenilenme yeni bir ittifak mimarisinin kurulmasının da anahtarıdır. Toplum muhalefetin genelinden bir yenilenme ve dönüşüm beklemektedir. Yeni ittifakların toplumda güven tazelemesi ve iktidar umudunu diri ve enerjik tutması bir zarurettir.

Değişemeyen ve dönüşemeyen bir muhalefetin iktidarı da değiştireme. Ülkeye demokrasiyi getirebilmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP