Bu maç alınacak başka seçenek yok!

Bu maç alınacak başka seçenek yok!

ABONE OL
10 Mayıs 2024 16:17
Bu maç alınacak başka seçenek yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Özkan Usneker– Adanaspor, Trendyol 1. Ligde sezonoun son maçında kendi saha ve seyircisi önünde lige kalma yolunda Teksüt Bandırmaspor karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Toros Kaplanları’nın ligdeki kaderini belirleyecek karşılaşma, Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak.

TEK SONUÇ GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Altay’ı 2-0 yenen ve Astor Enerji Şanlıurfaspor’un Ahlatçı Çorumspor ile berabere kalmasıyla düşme hattının dışına çıkan Toros Kaplanları, ligde tutunabilmek için play off hakkı elde etmek içim Gençlerbirliği ve Boluspor ile çekişen Teksüt Bandırmaspor’u mutlaka yenmek zorunda. Turuncu Beyazlılar, bu maçtan 3 puanla ayrılması halinde diğer maçların sonucuna beklemeden ligde kaldığını ilan edecek.

Olası puan kaybında ise Astor Enerji Şanlıurfaspor – Manisa FK ve Tuzlaspor- Gençlerbirliği maçlarının sonucunu bekleyecek. Adanaspor’un puan kaybetmesi durumunda, Şanlıurfaspor’un da Manisa FK ile berabere kalması ya da yenilmesi halinde Adanaspor ligde kalacak. Turuncu Beyazlılar o stresi yaşamamak için, Teksüt Bandırmaspor maçını yenerek kendi göbeğini kesmek ve gelecek sezonda da 1. Ligde mücadele edeceğini resmen ilan etmek istiyor.

YENİN KULÜP TARİHİNE GEÇİN

Turuncu Beyazlı taraftarlar, futbolcuların bugün sahada her şeylerinin ortaya koyarak mücadele etmelerini ve Adanaspor’u ligde tutmalarının istiyor. Taraftarlar, futbolculara, “Bandırma maçını alın, lige kalın ve Adanaspor’un şanlı tarihinde yerinizi alın” çağrısı yaptı.

MEHMET TÜRKMEN YÖNETECEK

Yeni Adana Stadyumu’nda bugün saat 16.00’da oynanacak Adanaspor – Teksüt Bandırmaspor maçını İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Mehmet Türkmen yönetecek. Yardımcılıklarını da Antalya Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Gökhan Barcın ile İzmir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Ali Can Alp yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rize Bölgesi B Klasman Hakemi Yücel Büyük.

Mehmet Türkmen, bu sezon ilk kez bir Adanaspor maçında düdük çalacak. Ancak, Yeni Adana Stadyumu Türkmen’e pek de yabancı değil. Mehmet Türkmen, daha önce 13 Nisan’da bu statta oynanan ve berabere sonuçlanan Adana Demirspor – Mondihome Kayserispor maçını yönetmişti.

TAKIMINA SAHİP ÇIK

Adanaspor taraftarlarının, Teksüt Bandırmaspor maçında tribünlerde yerini alarak, ligde kalma mücadelesine tam destek vermesi bekleniyor..

Sezon başından bu yana yönetimle olan sorunlar nedeniyle tribünlere gelmeyen Turuncu Beyazlı taraftarların, geçmişte olduğu gibi bu hayati maçta da stadı doldurarak takımı ateşlemesi ve ligde kalma mücadelesini kazanmasında en büyük payın sahibi olması isteniyor.

Taraftar gruplarının ve bazı taraftarların sosyal medyadan yaptığı paylaşımların olumlu karşılık bulacağı ve taraftarların bugün takımına sahip çıkacağı belirtiliyor.

Adana Demirspor taraftar gruplarının da Mavi lacivertli taraftarlara bugün maça giderek Adanaspor’u destekleme çağırmasının ardından tribünlerde Turuncu Beyaz ve Mavi Lacivert renklerin Adanaspor için birlikte, yan yana destek verecekleri de kaydediliyor.

TARAFTARLARDAN FUTBOLCULARA TATLI

Adanasporlu taraftarlar, kader maçı öncesinde Çatalan Tesisleri’ne giderek antrenman yapan futbolcular moral verdi. Taraftarlar, futbolculara Adanaspor camiasının kendilerinden beklentilerini anlatarak, Teksüt Bandırmaspor maçında başarılar diledi.

Bu arada, taraftarlar yanında getirdikleri tatlıları teknik heyet ve futbolculara ikram etti. Bazı taraftarlar futbolculara tatlıları elleriyle yedirdiler.

İLK MAÇI ADANASPOR KAZANMIŞTI

Ligin 17’nci haftasında Bandırmada iki takım arasında oynanan maçı Adanaspor 3-2 kazanmıştı.

O hafta Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Ahmet Said Kıvanç, Kubilay Aktaş (Devran Şenyurt), Metehan Altunbaş (Dimitri Oberlin), Harun Alpsoy, Hakkı Türker (Eric Mbu Ayuk), Jordan Lukaku, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz (Cem Güzelbay), Mehmet Feyzi Yıldırım, Check Oumar Diakite, Burhan Tüzün kadrosuyla mücadele eden Adanaspor, Burhan Tüzün, Metehan Altunbaş ve Dimitri Oberlin’in golleriyle 3-2 sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP