Şimşek, Gaziantep’i ağırlayacak

Şimşek, Gaziantep’i ağırlayacak

ABONE OL
10 Mayıs 2024 16:46
Şimşek, Gaziantep’i ağırlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Ömer Alpdoğan – Adana Demirspor Trendyol Süper Lig’in 36’ncı haftasında yarın düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Gaziantep FK’yı ağırlayacak.

Mavi Şimşekler, düşme hattını yakından etkileyecek ve 4 takımın kaderinin belirleyecek karşılaşmadan taraftarlarına güzel futbol ve galibiyet armağan etmek istiyor.

Adana Demirspor, Gaziantep FK maçının hazırlığını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak maç saatini beklemeye başlayacak.

Mavi Lacivertli takımın kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yaptığı antrenman yenileme çalışmasıyla başladı. Daha sonra kondisyon çalışması gerçekleştiren Mavi Lacivertliler pas çalışmasının ardından taktik çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

DÜDÜK ABDULKADİR BİTİGEN’DE

Yeni Adana Stadyumu’nda yarın  saat 19.00’da oynanacak haftanın en önemli maçlarından olan Adana Demirspor – Gaziantep FK maçını Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Süleyman Özay ile Kayseri Bölgesi Süper  Lig Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini de Tekirdağ Bölgesi A Klasman Hakemi Mehmet Ali Özer üstlenecek.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen’in iki takım içinde ilginç bir istatistikle sahip. Adana Demirspor Bitigen’in yönettiği tek maçında sagadan puansız ayrılırken, Gaziantep FK Bitigen’in görev aldığı maçın birinde sahadan galibiyetle, 3’ünden yenilgiyle ayrıldı.

Adana Demirspor, Abdulkadir Bitigen’in yönettiği 8 Aralık 2o023 tarihinde deplasmanda oynadığı maçta lider Galatasaray’a 3-1 mağlup olmuştu.

Gaziantep FK ise, Bitigen’in yönettiği Fenerbahçe, Çaykur Rizespor; VAR olarak görev yaptığı Kasımpaşa ve AVAR olarak görev aldığı Trabzon maçlarında rakiplerine yenilirken,  yönettiği İstanbulspor maçında sahadan galibiyetle ayrıldı.

MURAT SANCAK’TAN HAKEM ATAMASINA TEPKİ

Adana Demirspor eski Başkanı ve büyük hissedarı Murat Sancak, TFF’nin Adana CDemirspor – Gaziantep FK maçına hakem olarak Abdulkadir Bitigen’i atamasına tepki gösterdi. Sancak, özel savcılarla Adana Demirspor – Gaziantep FK maçını  ve hakem Albdulkadir Bitigen’I izlemeye davet etti.

Murat Sancak, sosyal medya hesabımdan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vay de vay, ADS G.Antep maçına atanan, görev adamı Abdülkadir Bitigen, Varanlarda babası ile ismi geçen, ete adamı, görev adamı, zor anların  adamı daha ne derseniz deyin, eski başkanlığını yaptığım takımın maçına verilmiş, hem de düşme potasında olan bütün takımları ilgilendiren bir maça bak bak, hadi be öyle mi, öyle valla, o zaman bir kaç söz söylenmeli, bu maçı bazı özel savcılar izlemeli, futbol severler izlemeli, düşme hattında olan takımlar ayağa kalkmalı, Mhk ve tff başkanı bırak 18 temmuzu, derhal istifa etmeli, ADS yeni yönetimi hakem değişikliği için derhal başvurmalı vs vs, bu atama en çok Gaziantepspor’u töhmet altında bırakır, bu kararlarınıza ne Gaziantepspor’un ne de düşme hattında olan takımların ihtiyacı yok, herkes çıkar hakkıyla yenen yener..”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP