Adana Demirspor neşeli…

Adana Demirspor neşeli…

ABONE OL
13 Eylül 2023 16:20
Adana Demirspor neşeli…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Demirspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetimindeki antrenmanlarda hem futbolcuların, hem de teknik heyetin yüzlerinin güldüğü gözlendi. Mavi Şimşekler’in neşe içinde geçen antrenmanına Milli Takım kadrosunda bulunan Yusuf Sarı dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Isınma ve koşu çalışmasıyla başlayan antrenman kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. Pas ve top kapma çalışmasının ardından antrenman Pendikspor maçının taktik çalışmasının yapıldığı çift kale maçla sona erdi.

BADOU NDIAYE FORMUNU BULUYOR

Adana demirspor orta sahasının belkemiklerinden Badou Ndiaye’nin, sakatlık dönüşü formunu çabuk bulduğu görüldü. Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Badou Ndiaye’nin Pendikspor maçında Patrick Kluivert’in görev vermesi halinde ilk 11’de sahaya çıkmaya hazır olduğu bildirildi..

DORUKHAN FORMAYI İSTİYOR

Adana Demirspor’un yaz transferi döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz, eski takımında yaşadığı sakatlıklardan sonra Mavi Lacivertli formayla kendini bulmaya çalışıyor.

Antrenmanlarda, teknik heyetin isteklerinin harfi harfine yerine getirmeye çalışan başarılı orta saha oyuncusunun amacı mavi lacivertli formayı giymek ve takımın ilk 11’inde kendine yer bulmak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

16 Eylül Cumartesi günü Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak Adana Demirspor – Pendikspor maçının biletleri dün saat 19.40’da satışa çıktı.

Adana Demirspor Kulübü maç biletlerini, VİP B 2 bin, Batı Tribün Üst ve Maraton Üst 229, Batı Tribün Alt 387 ve 466, Maraton Alt 387, 426, 466, 545, Balkon 276, Kale arkalar 153 ve 189, Misafir Tribin 199  lira olarak açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yalnızca gişeden alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlar biletleri yüzde 25 indirimli alabilecekler.

SAMUEL NONGOH KİRALANDI

Adana Demirspor’un yıldız adaylarından Samuel Nongon kiraya gönderildi.

Mavi Lacivertli kulübün büyük beklentilerin olduğu 19 yaşındaki kanat oyuncusu Samuel Nongoh, Hırvatistan takımlarından Slaven Belupo’ya 1 sezon için kiralandı.

Kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan genç futbolcu sezon sonunda Adana Demirspor’a geri dönecek.

DENNIS TRANSFERİ GÜN SAYIYOR

Golcü arayışını sürdüren Adana Demirspor, İngilltere Premier lig takımlarından Nottingham Forest’ın snatforu Emmanuel Bonaventure Dennis’i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

 Niyeryalı 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşan Mavi Lacivertli yöneticiler Nottingham Forest yönetimini ikna etmeye çalışyorlar.

Ana mevkisi santrafor olan Nijeryalı forvet sağ ve sol kanatlarda da oynayabiliyor.

CSKA Moskova’nın teklifini reddeden ve Türkiye’de oynamaya karar veren Dennis’e Adana Demirspor dışında Başakşehir’in de talip olduğu ve teklif verdiği öğrenildi.

Ancak, Nijeryalı hücum oyuncusunun kiralama teklifi yaptığı ve maaşının tamamını karşılamayı Kabul eden Adana Demirspor’un transferde bir adım önde olduğu belirtiliyor.

YUSUF SARI MİLLİ OLDU

Ermenistan maçında Süper Lig’in en formda kanat oyuncusu olan Yusuf Sarı’ya oynatmadığı için yoğun eleştirlere uğrayan A Milli Takım Teknik Direktörü Stephan Kuntz, Japonya ile oynana hazırlık maçında Yusuf Sarı’yı ilk 11’de sahaya sürdü.

Türk A milli Takımı,  Belçika’nın Genk kentindeki Cegeka Arena’da oynanan karşılaşmaya  Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Onur Bulut, Salih Özcan, Orkun Kökçü, Salih Uçan, Yusuf Sarı, İrfan Can Kahveci, Bertuğ Yıldırımdan oluşan 11’le sahaya çıktı.

Adana Demirspor’un golcü futbolcusu ilk kez A Milli Takım forması giymiş oldu.

SANCAK, ALİCAN’I AĞIRLADI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, MasterChef Türkiye All Star’da yarışan Adana Demirspor taraftarı Alican Sabunsoy’u ağırladı.

Kaatıldığı programda sık sık Adana Demirspor formasıyla yarışan Alican Sabunsoy, geçtiğimiz günlerde aynı takımda birlikte yarıştığı 3 arkadaşıyla birlikte Mavi Lacivertli formayı giymişti. Ödül oyunu Adna Demirspor formasıyla yarışan bir başka Adanalı yarışmacı Azize Polat kazanmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP