Adana Demirspor deplasmanda yendi ama…

Adana Demirspor deplasmanda yendi ama…

ABONE OL
6 Mayıs 2024 18:48
Adana Demirspor deplasmanda yendi ama…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Ömer Alpdoğan– Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 35’inci haftasında sezon başından bu yana beklediği deplasman galibiyetine kavuştu ama, oynadığı oyunla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

ENDİŞEYLE İZLEDİLER

Adana Demirspor’un ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor’u rahat yeneceğine inanan Mavi Lacivertli taraftarlar oynanan futbol karşısında şaşkınlık yaşarken, 90 dakikayı deyim yerindeyse yüreği ağzında izledi.

Necmi Kadıoğlu Stadı’nda yerinin alarak Mavi Şimşekleri yalnız bırakmayan 400’e yakın Adana Demirspor taraftarı, maç boyunca takımını hareketlendirmek istese de başarılı olamazken maçın son 20 dakikasının endişeyle geçirdi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında, İstanbulspor ile Yukatel Adana Demirspor takımları Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştı. ( Cemal Yurttaş – Anadolu Ajansı )

Maç boyunca susmayan ve tam destek veren Mavi Lacivertli taraftarların desteğine karşın, Adana Demirsporlu futbolcular özellikle ikinci yarıda İstanbulspor’a mahkum oyun sergiledi. Son 20 dakikada kendi sahasında çıkmakta zorlanan Mavi Lacivertli takım, rakibine sayısız gol fırsat verdi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman da maç sonrası yaptığı aşıklamasında, “Deplasmanda uzun süre galibiyet hasreti çeken bir takım olarak aldığımız 3 puan sevindirici. müsabakanın son 15 dakikasında İstanbulspor bizden üstün oynadı. Daha organize olabilseler veya son pası verebilseler golü bulabilirlerdi. Uzun süre oynamayan, şans bulamayan arkadaşlarımız vardı. Üç puan aldığımız için mutluyuz” ifadeleriyle, İstanbulspor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini itiraf etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP