Türk Mukavemet Teşkilatı-Kıbrıs

Türk Mukavemet Teşkilatı-Kıbrıs

ABONE OL
13 Şubat 2022 19:35
Türk Mukavemet Teşkilatı-Kıbrıs
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Türkiye’de ayaklar baş başlar ayak, AKP’ye dün yağ çeken gazeteciler şimdi demokrat oldu ise, olayları Google’dan öğrenen gazeteciler tv’lerde program yapıyorsa, kısacası ağzı olan herkes bilsin bilmesin konuşuyorsa, olayları bilenler ise konuşmaktan korkuyorsa, kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi çok zordur.
TMT konusunda bildiklerimizi özet halinde bir kez daha anlatalım!

Konu; Kıbrıs’ta yaşananlar, TMT, Ayşenur Aslan, Falyalı Cenazesi ve Cumhur İttifakının Ayşenur Aslan hakkında yaptıkları suç duyurusu!

27 Ekim 1957 Türkiye’nin ilk erken genel seçimidir. (Mayıs 1958’de yapılacaktı.)
Ecz. Kemal Serdaroğlu (33 yaşında) İzmir Mv, M. Sadık Erdem (35 yaşında) Antalya Mv seçilirler.
Rumlar adadaki soydaşlarımızı öldürüyordu. Tarih boyunca olduğu gibi, ölenler Türk ve Müslüman iseler suçlu, öldürenler ise masum sayılıyordu!
Tüm Avrupa ve emperyalist devletler Rumlardan yana idi!

Başbakan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu’yu, gizli Türk Mukavemet Teşkilatını kurmakla görevlendirdi. Özel Harp Dairesi Başkanı Tümgeneral Daniş Karabelen koordinasyonunda, Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş önderliğinde TMT kuruldu. TMT’ye verilecek silahlar, MKE’ce tamamlandı ve paraları Başbakanın emriyle, Müsteşar Ahmet Salih Korur (Müsteşar-Hukukçu-İstihbaratçı) tarafından örtülü ödenekten ödendi. TMT’ye gidecek silahların, fabrika çıkışında birilerine zimmetlenmesi gerekti. İşte 33 ve 35 yaşlarındaki bu iki Mv, evrakları imzalayarak silahları kağıt üstünde teslim aldılar.
Daha sonra. Genelkurmay-Milli Emniyet Hizmeti (1965’te MİT oldu) yetkilileri eşliğinde silahlar Kıbrıs Türklerine teslim edildi. Rahmetli Denktaş’ın talimatıyla iki milletvekilinin isimleri iki bölgeye verildi! Kıbrıs’ta bugün (SERDARLI) ve (ERDEMLİ) Belediyeleri bulunmaktadır.
(1960 darbesi sonrası bu devlet hizmeti, iki aileye de zulüm-işkence-yokluk olarak dönmüştür. 14 yıl sonra ise, kardeşim Meftun Serdaroğlu, 1974 yılında Kıbrıs’a ilk indirilen Paraşütçü-Komandolarımızdandır. Şu an Bergama, Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanıdır. Kıbrıs’ın bizim aile yaşamımızda önemli yeri vardır. 1960’tan sonra ailemize reva görülen olayları başka bir yazıda anlatırız.)

TMT, çok büyük zorluklarla kurulmuş, Kıbrıs Türkünü katliamdan korumuş kahraman bir örgüttür.
Ayşenur Aslan, Atatürkçü bir vatanseverdir. Canlı yayında yanlışlıkla söylediği bir söz çarpıtılmış ve defalarca özür dilemesine rağmen, hakkında TCK 301 maddesine göre, suç duyurusunda bulunulmuştur!

Hem de kimler tarafından?
Rahmetli Rauf Denktaş’ı Türkiye’den kovalayan İhvancılar, Kandil Uşağı dediği adamın dibinden ayrılmayan püskevitçiler, sadece adı kalmış Desticiler tarafından!

Bu Cumhur İttifakı, Kıbrıs’taki “Yes Be Annem” taraftarlarıyla, Annan Planına evet diyerek, Kıbrıs Türkünü, Rum’a satmak isteyenlerdir. Uğruna cefa çektiğimiz Yavru Vatanımızı, kumara-uyuşturucuya-kara paraya bulaştıranlar, T.C. Devletini GRİ LİSTEYE sokanlardır. Haklarında, Türkiye dışında usulsüz mal edindikleri, yatırım yaptıkları iddiasıyla komisyon kurulmuştur. Türk Adalarını Yunan’a peşkeş çekenlerdir.
Yolsuzluk, rüşvet ve mala çökme bu ittifakın soyadıdır.

Kıbrıs’ta yaşanan esas rezalet, Sedat Peker tarafından, adı Süleyman Soylu-Mehmet Ağar-Erkam Yıldırım’la, yani Cumhur İttifakıyla birlikte anılan
Falyalı ’nın tabutuna Türk ve Kıbrıs Devletleri Bayraklarının örtülmesidir.
Suç duyurusunda bulunulacaksa, bu rezalet için bulunulmalıdır.

Ayşenur Aslan ile uğraşmayın! Yarın çıkar en güçlü olduğunuz yerde aday olur, hepinize nal toplatır, görürsünüz…

13 Şubat 2022

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP