“Karataş’ın Adana için önemli bir yeri var”

“Karataş’ın Adana için önemli bir yeri var”

ABONE OL
16 Kasım 2023 13:46
“Karataş’ın Adana için önemli bir yeri var”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Vali Yavuz Selim Köşger, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Karataş ilçesine gitti. İlçede ilk olarak Karataş Kaymakamlığına giden Vali Köşger, burada Kaymakam Necati Aktan ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Vali Köşger, karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamında Aktan’la bir süre görüştü. İlçe Belediye Başkanı Necip Topuz’un da katıldığı buluşmada ilçenin genel durumu, ilçede gerçekleştirilen projelere ilişkin Kaymakam Aktan’dan bilgi alan Vali Köşger, Karataş’ın Adana için önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

Karataş; tarım, balıkçılık ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösterilebilmesi bakımından ilimizin önemli ilçelerinden biri. Burada kurmakta olduğumuz OSB’lerimiz tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde ilçemizin var olan potansiyeli daha da güçlenecek. Bizler de çalışmalarımızı ilçemizin daha da gelişmesi ve ekonomik bakımdan kalkınması için daima iş birliği halinde sürdüreceğiz.”

Vali Köşger, Kaymakamlık ile Belediye ziyaretlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu eski binasında incelemelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP