“Adalet ve hukuk bir ülke için vazgeçilemez…”

“Adalet ve hukuk bir ülke için vazgeçilemez…”

ABONE OL
8 Mayıs 2024 01:54
“Adalet ve hukuk bir ülke için vazgeçilemez…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Çağdaş Hukuk ve Adalet Topluluğu tarafından tertip edilen “Kurgusal Duruşma Konferansı” etkinliğine katıldı.

Başkan Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri ile bir araya geldi, Çağdaş Hukuk ve Adalet Topluluğu tarafından organize edilen Mahkeme Simülasyonu Programı’nda öğrencilere yaptığı konuşmada, “Adana’daki kurum ve kuruluşların, Çukurova Üniversitesi gibi önemli bir üniversiteden yeteri kadar faydalanmadığı kanaatini taşıyan, bu ilişkiyi yoğunlaştırmaya çalışan ve bunun için çaba gösteren bir belediye başkanıyım. Çukurova Üniversitesi bir bilim kurumu, önemli bir üniversite, güneyin ve Adana’mızın gururu. Sizler Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birinde öğrenim görüyorsunuz” sözlerini kullandı.

Hukuk Fakülteleri ile avukatlık mesleğinin önemine ayrı bir parantez açan Karalar, adaletin ve hukukun bir ülke için vazgeçilemez kavramlar olduğunu, yapı taşı olarak algılanması gerektiğini, avukat, savcı ve hakim olacak hukuk fakültesi öğrencilerinin en zor görevleri başaracağına inandığını söyledi.

Başkan Karalar, Çukurova Üniversitesi gibi bir üniversiteden mezun olmanın gururunu yaşadığını da söyleyerek, “Her koşulda sizin yanınızda ve sizin destekçiniz olduğumu bildirmek için buradayım” dedi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP