“Memleketin bütün evlatlarını eşitleyeceğiz”

“Memleketin bütün evlatlarını eşitleyeceğiz”

ABONE OL
7 Mayıs 2023 16:18
“Memleketin bütün evlatlarını eşitleyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul/ Olaynet– Millet İttifakı’nı oluşturan altı partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal, Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe’de yurttaşlarla bir araya geldi.

Mitingin ev sahibi İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmasına tarih boyunca İstanbul’da yapılan mitinglerin iz bıraktığını belirtmesinin ardından şunları söyledi:

“Tarihi bir buluşma yaşıyoruz. Türkiye değişiyor… Sevgili hemşerilerim aramızda kalsın kazanıyoruz. Milletimiz kazanıyor. Kardeşliğimizi, barışı ve sevgiyi kazanıyoruz. Bundan dört yıl önce İstanbul’un iradesini beğenmeyenler seçimi iptal etmişlerdir. Normalde yuhalamayı sevmem ama bu kararı alanları yuhalayın. Sandıktan biz çıkmazsak o seçim geçerli sayılmaz dediler. Sonra millet onlara öyle bir demokrasi tokadı attı ki yerle bir etti. Hem milletin kararına saygı göstermeyi öğrendiler hem de bu kararın önünde hiçbir şey olmadığını öğrendiler. Tek tek oyları saymayı öğrettik onlara. 14 Mayıs’ta da milyonlarca oy farkını onlara tek tek saydırmaya hazır mıyız? Milletin iradesine saygı duyulacak. Biz ahlakı temsil ediyoruz. Bizde mertlik var. Memleketin bütün evlatlarını eşitleyeceğiz. Halk kazanacak. Biraz önce Mansur başkanım buradaydı o Ankara’da başardı. Adana’da, Mersin’de, Antalya’da, İstanbul’da ve diğer şehirlerimizde başardık. Bize bu fırsatı vermeye hazır mısınız? O zaman bu iş ilk turda bitsin.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP