“Birleşe birleşe kazanıyoruz…”

“Birleşe birleşe kazanıyoruz…”

ABONE OL
7 Mayıs 2023 16:12
“Birleşe birleşe kazanıyoruz…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul/ Olaynet– Millet İttifakı’nı oluşturan altı partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal, Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe’de yurttaşlarla bir araya geldi.

Maltepe Etkinlik Alanı’nı dolduran İstanbullulara ikinci olarak Ankara Anakent Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş ile birlikte çıktığı konuşma alanından şöyle seslendi:

“Seçim zamanı birazcık milliyetçilik sosu birazcık da muhafazakârlık sosu başka şey konuşulmasın istiyorlar. Sorunlar görülmesin istiyorlar. Biz bunları Ankara’da yaşadık. Neler söylediler, ‘İşçileri atacaklar, yardımları kesecekler’ dediler. İstanbul’da da gördük. İstanbul’a neler yapmadıklarını ya da İstanbul’u nasıl katlettiklerinin konuşulmasını engellemek için Ekrem Bey’in ikinci seçiminde ‘İstanbul düşerse Kudüs düşer, İstanbul düşerse Mekke düşer’ gibi sözler söylediler. İstanbul düştü ama çok güzel oldu dolayısıyla gerçeklerin bu seçimde de konuşulmasını istemiyorlar. Bir sürü iftiralar atıyorlar. Kulak asmıyoruz. Hesap vermekten korkuyorlar. 14 Mayıs’tan sonra hukukun üstünlüğü yerini bulacak. Hukuk herkese adil işleyecek. Altı siyasi parti genel başkanı yan yana geldi ve uzlaştı. Uzlaşmak çok güzel bir kelime değil mi? İnsanlar farklı fikirde olabilirler ama kavga edeceklerine uzlaşırlar. Milli, gayrı milli laflarını reddediyoruz. Mevsimlik milliyetçiliğinizi, muhafazakârlıklarınızı reddediyoruz. 31 Mart’ta 25 yıldır başka bir yönetici görmeyen halk 11 Büyükşehir Belediye başkanını göreve getirdi ve aradaki farkı anladı. Ülkemizin de buna ihtiyacı var. İnşallah Türkiye’de de bu fırsat verilirse Türkiye nasıl yönetilir, nasıl şeffaf olunur hepsini göstereceğiz. Gençlerini azarlamayan onları dinleyen onlardan akıl alan onlara en iyisini layık gören bir anlayışla 14 Mayıs’ta sandığa gidiyoruz ve birleşe birleşe kazanıyoruz. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP