Herkesin dert babası olacağız

Herkesin dert babası olacağız

ABONE OL
7 Mayıs 2023 16:08
Herkesin dert babası olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul/ Olaynet– Millet İttifakı’nı oluşturan altı partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal, Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe’de yurttaşlarla bir araya geldi.

Maltepe Etkinlik Alanı’nı dolduran İstanbullulara ilk olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu seslendi. “İnşallah 15 Mayıs yeni bir dönemin başlangıcı olacak”diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Biz altı siyasi parti olarak bir araya geldik. Ülkemizin içine sürüklendiği sorunları çözebilmek için. Hislerimiz değil, aklımız ve vicdanımız sıkıntılardan nasıl kurtulacağımızı gösterecek. Herkesin dert babası olacağız. Her kesimin problemlerini çözeceğiz. Türkiye’yi bir bütün olarak görüyoruz. Diyarbakır’dan Edirne’ye kadar her bölge bizim derdimiz. Deprem yaşadık 11 ilimiz yerle bir oldu. Bugünkü başkanlık sisteminden dolayı bu iktidar iki gün geç müdahale etti. Bu iktidar mutlaka değişmesi icap eden bir yapı haline geldi. Şunu bilin; bütün dertler sıralandı. Adalet başta olmak üzere her konuya el atacağız. Ülkemizin her bölgesinde yatırımlar gerçekleştireceğiz. Herkes iş bulmak karnını doyurmak için İstanbul’a gelmek mecburiyetinde hissetmeyecek. Şunu gördüm plansız ne yaparsanız yapın boşa gider. Başarıya ulaşacağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP