Yeni süreç / Yine süreç  

 Yeni süreç / Yine süreç  

ABONE OL
27 Şubat 2022 11:17
 Yeni süreç / Yine süreç  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Ukrayna’nın düşürüldüğü durum, umarım bazı boş kafalara bu bölgede bağımsız olarak yaşamanın ilk şartının, güçlü ve caydırıcılığı yüksek olan Milli Orduya sahip olmak ile mümkün olacağını göstermiştir.

Umarım ki, Lozan ve Montrö’nün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin garantisi olduğu, utanmadan “Lozan Hezimettir” diyen, Montrö’yü savunan Emekli Amirallerimizin uyarılarına “Zevzeklik” diyen Türk Ordusu düşmanlarının kafalarına dank etmiştir.

Yine umarım ki, Atatürk’ün büyüklüğü ve dehası daha iyi anlaşılmıştır.
Atatürk’ün talimatıyla;
Türkiye-Sovyet Rusya arasında 1925’te “Saldırmazlık Antlaşması” imzalandı!
Türkiye-Yunanistan-Romanya-Yugoslavya 1934’te “Balkan Paktı” imzaladı!
Türkiye-İran-Irak-Afganistan arasında 1937’de “Sadabat Paktı” imzalandı!
Atatürk, Dışişleri Bakanlığına “Ortadoğu’ya bulaşmayacaksınız” emrini verdi!
Böylelikle, Türkiye’nin komşularıyla tüm problemlerini çözmüş, “Komşularla Sıfır Sorun” olayını 85 sene evvel gerçekleştirmişti.
Bugün Millet İttifakının “Siyasi Stratejist’i” Pilli Tavşan Davutoğlu ise, uyguladığı “Stratejist Derinlik” adlı dış politika ile, bizi “Sıfır Komşuya” getirdi…

Aziz Türk Milleti;
Son 20 yılda AKP Yönetiminde öyle yanlışlar, öyle hatalar yapıldı ki, AKP’yi yönetimden defettikten sonra gençlerimiz onlarca yıl bu dertlerle boğuşacaklar!

Türkiye AKP’nin “Çözüm Süreci” dediği ihanet sürecini yaşadı.
Binlerce çocuğumuz yok oldu hayatlar, umutlar, sevgililer gitti!
AKP, 2002’den beri her seçime Öcalan-Kandil işbirliğiyle girdi. Hatırlayın her seçimden önce Öcalan, Kandil’e emir verir, PKK Terör örgütü ateşkes ilan eder, seçimi AKP kazanınca PKK yine öldürmeye devam ederdi!

Muhalefet Partileri bu oyunu bozmak yerine, öyle amatörce hatalar yaptılar ki, adeta Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığını ikram ettiler. Ekmelettin-M. İnce “Erdoğan’a oy verin” demenin politik deyişi idi.

Şimdi, AKP’li Davutoğlu-Babacan, Cemaat destekli iki parti, yönetmenliğini Abdullah Gül’ün yaptığı, İngiliz sermayesi destekli “Yeni Süreç-Yine Süreç”
adlı bir senaryo peşindeler!
Anlı- şanlı- yiğit ve milli (!) muhalif basın da cansiperane bir şekilde destekliyor.
Önünü ardını hiç araştırmadan! Sadece şu soruya dürüstçe yanıt versinler,
biz de bilelim; Bugün başımıza bela olan, Atatürk’ü ve Türk’ü sevmeyen, insanımızı ucuz ekmek kuyruklarında saatlerce bekleten, tarımı bitirip bizleri uluslararası tröstlerin kobayı haline getiren, Suriyelilere milyarlarca dolarımızı harcayan, Cumhuriyetin tüm eserlerini, örneğin Telekom’u peşkeş çeken, katliamların sorumlusu olan, Cemaat ve İngiltere destekli Babacan ve Davutoğlu, ne oldu da, nasıl oldu da “Kurtarıcı” haline geldiler?
Bu ikili, AKP’de iken ilkokul öncesi eğitimde mi idiler, yoksa kafalarına
taş mı düştü? Yanıt bekliyoruz!

Bu İngiliz oyununu DOĞRU Parti bozacaktır. Türk Milletinin ülkenin her yerinde kongrelerimize gösterdiği yoğun ilgi bunun kanıtıdır. 6 Mart’ta Hatay’dan tüm ülkeye sesleneceğiz. Ulusal basın, Saraydan korkusuna bunu görmez.
Varsın görmesinler, Türk Milleti görüyor ya! Bu ilgi iki-üç ay sonra tüm kör gözleri açacak ve Türk Milleti kendi ittifakını kuracaktır.

Herkes şunu bilsin ve hiç unutmasın; Sırtını Türk Milletine dayayanlar, mutlaka kazanacaktır.
Sırtlarını, İhvan’a-İmralı’ya-Kandil’e- Pensilvanya’ya-Menzil’e- İngiltere’ye dayayanlar kaybedecektir.
Kuvvacıların yaratacağı gök gürültüsünü yakında hepimiz duyacağız…
Ne Mutlu Türküm Diyene, Sözünden Dönmeyene ve Tüm Türkiye’yi Kardeşçe Kucaklayabilene!

27 Şubat 2022

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP