Esra Erol’dan “çocuklarınızı dinleyin” isyanı
  • OLAY NET
  • Gündem
  • Esra Erol’dan “çocuklarınızı dinleyin” isyanı

Esra Erol’dan “çocuklarınızı dinleyin” isyanı

ABONE OL
28 Ocak 2022 12:01
Esra Erol’dan “çocuklarınızı dinleyin” isyanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anne- babasıyla Esra Erol’un televizyon izlencesine katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif Yıldırım’ın, 17 Ocak tarihinde 40 yaşındaki evli, 2 çocuk babası Kadir Akkoyun’a kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi.

olaynet.net’e ulaşan bilgilere göre, Esra Erol  hemen araştırmalara başladı, olayın izini sürerek Kadir Akkoyun her şeyi anlatmasını sağladı.

Erol, anne babalara şu çağrıda bulundu:
“Lütfen çocuklarınızı aile içinde özellikle babalara söylüyorum. Çocuklarınıza şefkat gösterin dertlerini dinleyin, onlar biriyle arkadaşlık yaptığında çevre ve mahalle baskısıyla asla onları yok saymayın. Kimle arkadaş ailesi nasıl diye o insanları yakından tanıyın bırakın bu baskıları bırakın giyimlerine kuşamlarına karışmayı, onların zihinleriyle maneviyatıyla onlarla daha fazla ilgilenin en önemlisi bu.

Aynı isyanı 2 çocuklu adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Lütfen bu çocuklar için bir şey yapın, lütfen reşit olma yaşı daha da yukarı çıkarılsın. Bu çocuklara kendini korumayı öğretin. Hayatındaki en önemli şeyin eğitim olduğunu üniversite eğitimi ve meslek seçiminin ne demek olduğunu bedenlerinin ne kadar kıymetli olduğunu, o kıymetli hayatı bir erkek uğruna yaşamamaları gerektiğini öğretin. 18 yaşındaki kızların peşinden koşuyorum,  onlara doğruyu göstermek için yalvarıyoruz. Kendi eşine çocuğuna babalık yapamayan düzgün duramayan birinden sana ne hayır gelir. Gerçekten çok üzülüyorum.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP