Adana Demirspor’da Gaziantep FK hazırlığı sürüyor

Adana Demirspor’da Gaziantep FK hazırlığı sürüyor

ABONE OL
8 Mayıs 2024 19:20
Adana Demirspor’da Gaziantep FK hazırlığı sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Ömer Alpdoğan– Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 36’ncı haftasında sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

ÖNCE SALONDA

Mavi Şimşekler, SÜper Ligde 4 takımın kaderini yakından ilgilendiren Gaziantep FK maçı için dün önce salonda çalışma yaptı. Adana Demirspor’u futbolcular kulüp tesislerinde salonda aletli çalışma gerçekleştirdi. Mavi Şimşekler, önemli maç öncesi kondisyonu üst düzeye çıkarmak için spor aletlerinden yararlandı.

SONRA SAHADA

Mavi Şimşekler, günün ikinci antrenmanının ise, kulüp tesislerindeki antrenman sahasında gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenman yenileme çalışmasıyla başladı. Kuvvet çalışmasının ardından pas çalışması yapan Mavi Laciverti ekip, antrenmanı taktik çalışmasının gerçekleştirildiği çift kale maçla tamamladı.

KARAMAN YAKINDAN İLGİLENDİ

Teknik Direktör Hikmet Karaman, hem salon çalışmasında hem saha antrenmanında futbolcularıyla yakından ilgilendi. Salon çalışmasından sonra futbolcularının terini bile silen tecrübeli teknik adam, saha antrenmanı sırasında da futbolcularıyla sık sık diyalog kurdu.

BİLETLER SATIŞTA

12 Mayıs Pazar günün Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor – Gaziantep FK maçının biletleri dün saat 19.40’da satışa çıktı.

Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamada bilet fiyatları, Maraton alt ve batı tribün alt 150, maraton üst ve kuzey kale arkası al7 100, Yahya Coşan Kuzey Kale atası üst tribün 75 ve misafir takım tribüne 95 lira olarak belirlendi.

Adana Demirspor, yalnızca gişeden alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm biletleri 50 liradan satacak.

Bu arada, Güney kale arkası üst tribün ile kuzey-güney batı üst tribün seyirci girişine kapalı olacak. Bu tribünlerde yer alan Adana Demirspor tarafların yönlendirilmeleri güney kale arkası alt tribüne yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP