“Herkese hizmet ettik, hiç ayırmadık”

“Herkese hizmet ettik, hiç ayırmadık”

ABONE OL
10 Mart 2024 11:36
“Herkese hizmet ettik, hiç ayırmadık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Anakent Belediyesi, kentin her noktasında sürdürdüğü çalışmalar ile yaşama geçirdiği projelerle ilçelerin gelişmesine, kalkınmasına olanak sunmaya sürdürüyor. Bu kapsamda her bölgede ayrı çalışma yürüten Anakent, son olarak Mut ilçesinde 2 önemli projeyi hayata geçirdi. Mut’taki üreticilerin doğduğu yerde doyması için ‘Mut Tarımsal Destekler Töreni’yle dağıtım gerçekleştiren Büyükşehir, ‘Mut İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon Hattı’nın da temelini atarak Mut halkının kaliteli ve modern kanalizasyon altyapısıyla birlikte daha temiz bir çevreye kavuşmasının ilk adımını attı.

Bu kapsamda Çınaraltı Karacaoğlan Parkı’nda gerçekleştirilen Mut İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon Hattı Temel Atma ve Mut Tarımsal Destekler Töreni’ne; Mersin Anakent Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mut Belediye Başkan Adayı Gülsüm Kevser Mut, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Talat Dinçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz,  CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya, CHP Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, Mut Ziraat Odası Başkanı Muharrem Yılmaz, Derin Yoksulluk Ağı’ndan Hacer Foggo, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları, CHP İlçe yöneticileri, sulama kooperatifleri başkanları, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile daire başkanları ve muhtarlar ile Mut halkı katılım sağladı.

Törende konuşan Anakent Belediye Başkanı, CHP Anakent Belediye Başkan Adayı  Vahap Seçer, Karacaoğlan’ın diyarı Mut’ta olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

Burada yine hayırlı bir iş için bir aradayız. Çünkü üretimi seviyorum, üreten insanı seviyorum. Helalinden kazanıp çoluğunun, çocuğunun rızkını götüren insanı seviyorum. Ben ülkemin üretken insanlarını seviyorum.

Belediye dediğin böyle olacak. Belediye herkese ve her alana bakacak. ‘Bu benim görevim, bu görevim değil’ demeyecek. Ben Tarım Bakanı değilim ama Mersin’in Belediye Başkanıyım. Yoksulu, çiftçisi, işçisi, iş insanı, ihracatçısı herkes benim konumdur. Herkes benim derdimdir, herkesin mutluluğu için çalışırım.

Hepimiz biriz ve beraberiz. Hepimiz bu ülkenin kalkınması için çalışacağız. Elbette bir siyasi partiyi temsil ediyoruz ve her birimizin dünya görüşü var ama işin içine hizmet girdiği zaman parti ayrımı olmaz. Hizmet herkes için vardır. Hizmet için gecemizi gündüzümüze katmamız lazım. 5 yıl boyunca Mersin halkı için çalıştık.

2025’in Ekim ayında tamamını bitireceğiz ve maliyeti bugünkü rakamlarla 140 milyon 626 bin TL. Bölgemizde; Palantepe, Elbeyli, Deveci, Barabanlı, Kültür, Yatırtaş mahallelerine hitap edecek bölgelerine hitap edecek ve 13 binden fazla vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Mutumuza hayırlı ve uğurlu olsun

Bizde dur durak yok, çalışacağız. Biz 1 Nisan’dan sonra da buradayız, bir yere gittiğimiz yok. Yine destekler devam edecek. Tarımsal Güneş Enerji Santrali (GES) destekleri vereceğiz. Üreticilerin faturalarının altındaki rakamlar düşecek.

Mut Hali’ni Mutluların istediği bir şekilde Mut’a yakışır modern bir hal hüviyetine getireceğimin sözünü veriyorum. Hiç merak etmeyin, sizleri çaresiz bırakmayız. Sizlerin yanındayız.

Alın terini, yağmurda, karda, fırtınada çiftçinin emeğini bilirim. Bunları bildiğimiz için sizlerin duygularını hissediyoruz. Öyle çiftçi diyeceksin, çiftçinin alın terini bilmeyeceksin. İşçi diyeceksin, işçinin alın terini bilmeyeceksin. Biz bunları biliyoruz. Onun için Mersin halkı bizi seviyor ve bağrına basıyor.

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun yeter ki bizden memnun olsun. İkinci bir talebim daha Mut için Mut Belediye Başkanımıza Gülsüm Kevser Mut’a oy istiyoruz. Hem ilçede hem büyükşehirde beraber uyumlu bir çalışma için Gülsüm hanıma desteğinizi istiyoruz. 5 yıl nasıl gecemizi gündüzümüze kattık, sizler için çalıştık, didindiysek, aynı duygu ve düşüncelerle bunu hayata geçireceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben herkesin belediye başkanıyım. Herkese hizmet ettik, hiç ayırmadık. Oy kullanırken de Mersinlilerden şunu istiyorum; size hizmet edeceğini inandığınız insanlara oy verin. Hizmeti destekleyin”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP