“Türkiye’de örnek sosyal demokrat belediye olduk”

“Türkiye’de örnek sosyal demokrat belediye olduk”

ABONE OL
18 Şubat 2024 12:11
“Türkiye’de örnek sosyal demokrat belediye olduk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı ve CHP Mersin Anakent Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Başkan Seçer, merkezi Mersin halkıyla birlikte açtı.

Mersin’in önemli bir değişimden geçtiğine dikkat çeken Seçer, geçmişte olumsuzluklarla basında yer alan kentin artık mutlulukla, umutla, barış ve kardeşlikle, belediyesi ve belediye başkanıyla anıldığını söyledi.

Kentte yaşayan her yaştan, her katmandan yurttaşın yanında olduklarını dile getiren Seçer, “Belediyecilik tarihinde büyük bir kalkınma hamlesi başlattık. Kadının, çocuğun, yaşlı dedemin, nenemin yanında olduk, elini tuttuk, onlarla beraber olduk. Dezavantajlı grupların yanında olduk. Türkiye’de örnek sosyal demokrat belediye olduk” diye konuştu.

Anakent Belediye Başkanlığı yolculuğuna 31 Mart 2019 tarihinde partisine ve adaylarına inanan CHP’lilerin yanı sıra Mersinlilerle çıktıklarını anımsatan Seçer, geçen 5 yıllık süre içerisinde parti ayrımı yapmaksızın herkesin yanında olarak gece-gündüz çalıştıklarını söyledi. Her zaman yurttaşın yanında olduklarını aktaran Seçer, “Onların yanında durduk. Onlarla bugünlere geldik. Çalışıyoruz, çalışacağız, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde CHP’li adayların büyük bir başarı göstereceğine inandığını söyleyen Seçer, “Açık ara, en fazla farkla alınan Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonucu 2024’te gelecek. Tarihi bir oy farkıyla alacağız. Çünkü herkes için yol, herkes için sosyal yardımlar yaptık. En önemlisi bu memlekette yaşayan 2,5 milyon insan için huzuru, mutluluğu getirdik” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP