“Emeklileri nisanda meydanlara bekliyorum”

“Emeklileri nisanda meydanlara bekliyorum”

ABONE OL
4 Mart 2024 13:40
“Emeklileri nisanda meydanlara bekliyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki halk buluşmasında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilerin sıkıntılarına değindi.

Özel, “Ben emeklilerin hepsini 1 Nisan’dan sonra meydanlara bekliyorum. 1 Nisan bu iktidara bir sarı kart gösterme günüdür. Bir Nisan ’10 bin liraya geçinilir’ diyenlere kırmızı ışığı yakma günüdür” dedi.

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ileri süren Özel, seçmenden seçimlerde bu durumun hesabını sormasını istedi.

Herkesin çıkarlarının korunacağı, sesinin duyulacağı bir ortam olması için Cumhur İttifakı’nın karşısına güçlü bir ittifak koymak gerektiğini aktaran Özel, şunları söyledi:

“O ittifakın adı bu seçimde Millet İttifakı değildir, o ittifakın adı bu seçimde Türkiye ittifakıdır. Eğer seçimleri Türkiye ittifakı kazanırsa yani Laz’ı, Çerkez’i, Türk’ü, Kürt’ü herkes Türkiye ittifakında birleşirse, nasıl milli takım gol atınca hep beraber seviniyorsak, nasıl Filenin Sultanları şampiyon olunca hep beraber ağlıyorsak bu ülkedeki tüm yoksullar, tüm emekliler, tüm emekçiler geleceğinden kaygılı gençler, ‘evladım yurt dışına gidecek’ diye korkan anneler, babalar, yoksullar hep birlikte birleşirseniz hep birlikte kazanabiliriz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP