Böcek Kumluca SKM’i açtı

Böcek Kumluca SKM’i açtı

ABONE OL
2 Mart 2024 13:32
Böcek Kumluca SKM’i açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Köleoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı. Böcek, yaşama geçirdikleri ANTSU projesi ile Antalyalılara Kumluca’dan çıkardıkları kaynak suyunu piyasanın üçte bir fiyatına sunduklarını belirtti.

Kumluca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar, ilçe başkanları ve adayları, meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, STK temsilcileri, çok sayıda partililerle yurttaşlar katıldı.

Anakent Belediyesi’nin Kumluca’da yaşama geçirdiği projeleri anlatan Böcek Kumluca’ya 855 milyon TL yatırım yaptıklarını açıklamasının ardından sözlerini şöyle sürdürdü: “ASAT bölgemize 211 km içme suyu hattı, 18 km kanalizasyon hattı döşedi. 159 km yol yatırım yaptık. Kumluca’nıza güreşlerin, deve güreşi, konser ve birçok etkinliğin yapılabileceği Atatürk Stadyumu’nu kazandırıyoruz. Kumca Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, Kumluca Yaş Sebze Meyve Paketleme Tesisi, Kumluca Sebze Meyde Kurutma Tesisi, Beykonak’ta Kapalı Devre Tarımsal Sulama Tesisi, sel afet döneminde gerekli destekleri sağladık. Dijital Tarım uygulamasını ilk Kumluca’da başlattık. Köylülerimize, üreticilerimize gerekli tohum, fide ve ilaç desteği gibi her alanda yanında olduk. Eğitim yardımları, sosyal yardımlarla vatandaşımıza dokunduk.  Köylümüzün kentlimizin oylarını talibim. Sizlerin oyunu beş yıl daha namusum gibi koruyacağıma söz veriyorum.

Kumluca Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Köleoğlu da, göreve geldikten sonra pandemi dönemi, daha sonrasında da büyük bir sel felaketi yaşadıklarını anımsatarak, şunları söyledi:

“Sorunlarımızı Başkan Böcek’in masasına götürdük. Yardım istedik zorlu süreçte bizim babamız oldu. Sıcak asfaltımızı yaptı. Kumluca Atatürk Stadyumunu işbirliğiyle ilçemize kazandırdı. Batı ilçemizin en büyük camisi yapılıyordu. 8 yıl tamamlanamamış yarısına kadar gelmiş bir cami inşaatını da yine Büyükşehir ve Kumluca Belediyesi olarak bitirdik.

Bugüne kadar 50 projeyi hayata geçirdik. İnsan odaklı çalıştık, gerçekleştirdik. 50 icraat gerçekleştirdik. Önümüzdeki 5 yıl için 36 projemiz daha var. Kumluca ittifakı ve ruhuyla doğru olduğumuza inanıyoruz ve destek istiyoruz.”

TÖRENLE AÇILDI

Konuşmaların ardından Kumluca CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, Anakent Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Böcek ve Köleoğlu, tüm katılımcılarla sahneden kurdele keserek Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP