Antalya’da 1200 personel fırtınada hazır bekledi/ Foto

Antalya’da 1200 personel fırtınada hazır bekledi/ Foto

ABONE OL
20 Nisan 2024 17:46
Antalya’da 1200 personel fırtınada hazır bekledi/ Foto
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün Antalya ile ilçelerinde verdiği kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine harekete geçen Anakent Belediyesi, dünden bu yana alt geçitler, cadde ve sokaklardaki mazgalları temizlerken her hangi bir olumsuzluğa karşı nöbetçi ekipler oluşturdu.

Anakent Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan koordinasyonunda Acil Afet Daire Başkanlığı tarafından araç gereçleriyle birlikte 1200 personel görevlendirilerek, olumsuzluklara karşı hazır edildi.

Sabah saatlerinden başlayarak etkisini gösteren fırtınanın hızı kent merkezinde 68.4, Kemer ilçesindeki Sığlık Fenerinde ise 118 kilometreye ulaştı. Yağışla ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, kuvvetli fırtına ağaçları devirdi, dalları kırdı.

Anakent Belediyesi ekipleri, gelen ihbarlara anında müdahale etti.

Anakent Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ağaç devrilmesi, çatı uçması, tabela kopması gibi 16 ihbar geldi. Park ve Bahçeler ekipleri de ağaç devrilmesi ve dal kırılması gibi 27 olaya yerinde karşı koydu.

Konyaaltı Sahili, Düden Park ile Sabancı Bulvarı, Evliya Çelebi caddeleri üzerinde devrilen ve trafik akışını etkileyen ağaçlar ekipler tarafından kısa sürede kaldırıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP