Kozay’dan “Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarını” çözme sözü…
  • OLAY NET
  • Gündem
  • Kozay’dan “Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarını” çözme sözü…

Kozay’dan “Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarını” çözme sözü…

ABONE OL
25 Şubat 2024 13:38
Kozay’dan “Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarını” çözme sözü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Av.Emrah Kozay, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında gövde gösterisi yaptı. Açılışta, Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini belirten Kozay, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan engellilere, gençlerden sokak hayvanlarına kadar toplumsal yaşamın tüm sorunlarını çözecek projelerle Çukurova’yı parlayan bir kent haline getireceklerini söyledi.

Kozay, “Herkesin yaşamak isteyeceği, daha çağdaş yaşam alanlarına sahip bir Çukurova’yı sizlerle birlikte planlayıp inşa edeceğiz. Sizden aldığımız güçle, sizin verdiğiniz destekle çok daha güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.  Hiçbir zaman bölünmeyeceğiz, birleşe birleşe kazanacağız. Herkesle kucaklaşacağız, barışı inşa edeceğiz bu topraklarda” dedi.

Kozay’ın Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Adana Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve adayları, belediye başkan adayları, partililer ile yurttaşlar katıldı.

Çukurova’yı Adana’nın gözbebeği, Türkiye’nin parlayan kenti yapma yolunda ilk adımı attıklarını dile getiren Kozay’ın konuşmasının öne çıkan bölümleri şöyle:

1 Nisan’dan sonra ilk işimiz Çukurova’yı çöp kokusundan kurtarmak olacak. Çukurova’yı çukurlu sokaklardan da arındıracağız.

Doğal afetlerde sınıfta kalmayan bir Çukurova’yı inşa edeceğiz.

Safımız her zaman hak sahiplerinden yani halkımızdan yana olacak.

Her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Sizden aldığımız güçle, sizin verdiğiniz destekle çok daha güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.  Hiçbir zaman bölünmeyeceğiz, birleşe birleşe kazanacağız. Herkesle kucaklaşacağız, barışı inşa edeceğiz bu topraklarda. Mutlaka başaracağız”

PARTİNİZE BAĞLILIĞINIZIN, ADAYINIZA İNANCINIZIN GÖSTERGESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, alanı dolduran kitlenin iki saat boyunca hiç eksilmemesinin çok anlamlı olduğuna işaret ederek, “Bu partinize olan bağlılığınızı, bu adaya olan inancınızın da göstergesi. Birileri gibi bu partide en şerefli görevleri yapıp sonra aday olamayınca kaçanlar gibi değilsiniz” dedi.

BİRBİRİMİZE GÜÇ KATACAĞIZ

Geride kalan dönemde sağ-sol ya da hiç kimsenin oy tercihine bakmadan herkese hizmet ettiklerini dile getiren Adana Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, birlik beraberlik mesajları ve yeni dönemle ilgili müjdeler verdi. Karalar, “Kardeş olacağız, birleşeceğiz, birbirimize güç katacağız ve örnek olacağız. Seyhan’a, Çukurova’ya, Büyükşehir’e katkı olarak Yumurtalık’tan Tufanbeyli’ye her yeri alacağız

ÇUKUROVA EMRAH KOZAY’LA YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAK

CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Kozay’ın Çukurova’da yeni bir sayfa açacağını belirterek, “Burası bizim evimiz, yuvamız, burası bizim kalemiz. Burayı kimse bizim elimizden alamaz. Emrah Kozay’la yepyeni bir sayfa açacak Çukurova. Buna inancımız tam.

SAFLARI SIMSIKI TUTACAĞIZ

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da alandaki kalabalığın CHP’nin Çukurova’daki birlik ve beraberliğinin göstergesi olduğunun altını çizdi. Tanburoğlu, “Çukurova demek CHP demek. Çukurova demek Atatürk demek. İşte tablo bunu gösteriyor. Saflarımızı sımsıkı tutacağız, birbirimizin arkasında destek olacağız. Birbirimize dayanacağız. Birbirimize yoldaş olacağız. Bu yoldan dönenlere gereken cevabı beraber vereceğiz” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP