“Sayın Erdoğan’ın görüştüğü pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Sayın Erdoğan’ın görüştüğü pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist…”

“Sayın Erdoğan’ın görüştüğü pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist…”

ABONE OL
28 Nisan 2024 17:05
“Sayın Erdoğan’ın görüştüğü pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la önümüzdeki günlerde gerçekleşecek görüşmeye ilişkin ilişkin açıklama yaptı.

Özel, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diyalog içeresinde olduğu liderlerin ya sosyalist ya da sosyal demokrat olduklarına vurgu yaparak şunları söyledi:

“CHP yurt içinde ana muhalefet partisi sınırların dışına çıkınca Türkiye’nin partisi. Türkiye’nin dış politikada önemli sorunları var. Alman Başbakanı sosyal demokrat. Alman Cumhurbaşkanı sosyal demokrat kökenli. İspanya başbakanı sosyal demokrat. Sayın Erdoğan’ın dünyada temas ettiği pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist. Bu konuda ben kiminin yardımcısıyım, kiminle aynı masadayım. O yüzden Türkiye’nin meselelerinin çözülmesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli katkıları oluyor, olabilir. Çok uzun yıllardır terk edilmiş birtakım devlet geleneklerinin tekrar Türkiye’ye kazandırmak için son seçimin birinci partisi olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Hepsini Sayın Erdoğan’la görüşeceğiz. Önceliklendirerek oturacağız, görüşeceğiz. Sonuç alırsak bu diyalog kanalını açık tutacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP