“Benden vergilerinizi çarçur edecek çılgın proje beklemeyin”

“Benden vergilerinizi çarçur edecek çılgın proje beklemeyin”

ABONE OL
30 Ocak 2024 19:06
“Benden vergilerinizi çarçur edecek çılgın proje beklemeyin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, göreve seçildiğinde halkçı, katılımcı, sosyal belediyecilik ilkelerini uygulayacağını belirterek, “Benden, ödediğiniz vergilerle oluşturulan bütçeyi çarçur edecek çılgın projeler beklemeyin” dedi.

Kotan, seçim kampanyası çalışmalarını, muhtarlar ile Konyaaltı esnafını ziyaret ederek, yurttaşlarla görüşerek sürdürüyor. Cem Kotan, çalışmalar kapsamında Pınarbaşı ve Toros mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.
Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Şefer Dikmen, mahallenin başlıca istemlerinin asfaltların yenilenmesi, kaldırımların düzenlenmesi, yeni parklar, oyun alanları yapılması, başıboş sokak hayvanları konusunda gereken önlemlerin alınması olduğunu belirtti. Muhtar Şeraf Dikmen, Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nin daha yoğun kullanılarak, canlandırılmasını da istedi.

Kotan da belediyecilik hizmetlerini yürütürken yurttaşlarla muhtarlarla sürekli görüş alışverişinde olacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Sorunlarınızı biliyorum. Bu sorunları Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilecek olan Muhittin Böcek ile birlikte çözeceğiz. Benden, ödediğiniz vergilerle oluşturulan bütçeyi çarçur edecek çılgın projeler beklemeyin. Ben, halkın ihtiyaçlarını gözeten projeler uygulayacağım. Sosyal, katılımcı, halkçı belediyecilik yapacağız. Projelerimizin odağında çocuklar, kadınlar, engelliler olacak. Kreşler açacağız. Hayvan barınaklarının imkanlarını genişleteceğiz. Mevcut Belediye Başkanımız Semih Esen’in yükselttiği hizmet çıtasını daha da yükseltmek için çaba harcayacağız.”

-ÇOCUKLAR HALI SAHA İSTEDİ

CHP Konyaaltı Adayı Cem Kotan daha sonra, Toros Mahallesi Muhtarı Sami Eke’yi ziyaret ederek, mahallenin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve Muhtar Eke’nin taleplerini not etti.

Ziyaret esnasında, muhtarlık binasına giren bir grup çocuk, Başkan Adayı Cem Kotan’la görüştü. Çocuklar, Kotan’dan mahallede daha fazla oyun alanı ile futbol oynamak için halı saha istediler. Başkan Kotan, çocukların istemlerinin değerlendirileceğini, Toros Mahallesindeki Konyaaltı Belediyesi’ne ait halı sahanın haftanın bir günü yalnızca çocukların kullanımı için düzenleneceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP