Azmi Karamahmutoğlu’nu dinlerken

Azmi Karamahmutoğlu’nu dinlerken

ABONE OL
28 Ocak 2024 11:55
Azmi Karamahmutoğlu’nu dinlerken
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer ALPDOĞAN

Önceki gece Zafer Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun KRT’de katıldığı programı izledim.

“Türkiye Meclisi” adlı programa konuk olan Azmi Karamahmutoğlu gazeteci ve gençlerin tüm sorularına net yanıtlar verdi..

Belleklere, Alparslan Türkeş’in uçmağa varışından sonra yaşanan kavgalı MHP kongresi ve kongrede söylediği “illegaliteyi başlatıyorum” sözleriyle kazınan Azmi Karamahmutoğlu, bilgi ve donanımıyla tüm konukların dikkatini çekti..

Milliyetçilik dersi vermeye kalkan Vatan Partili gence de kibarca dersini veren Azmi Karamahmutoğlu, son yıllarda alıştığımız kavgacı, küfürbaz, hakarette sınır tanımayan siyasetçilerden olmadığını, Türk halkının son örneklerini 1990’lı yıllarda gördüğü efendi, naïf, rakibine saygılı, kimseyi ötelemeyen bir kişilikte olduğunu gösterdi..

Sorulara verdiği yanıtları, yaptığı analizleri dikkatli dinledim..

Son derece yerinde saptamalardı..

31 Mart’ta yarışacağı rakipleri Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum, Buğra Kavuncu; olası rakip adayı Başak Demirtaş ile ilgili analizleri çok doğru analizlerdi.

Aday arayışında olan Türk milliyetçileriyle ilgili görüşleri, Azmi Karamahmutoğlu’nun adaylığa son derece iyi hazırlandığını, Türk milliyetçilerinin analizini çok iyi yaptığının göstergesiydi..

Ekrem İmamoğlu’nun nerelerden hangi gerekçelerle oy kaybı yaşayacağı yolundaki açıklamaları, Türkiye Meclisi programında bulunanlar denli erken başında izleyenler tarafından da yerinde bir saptama olarak değerlendirildi.

Ekrem İmamoğlu’nun kimlerden ve nerelerden oy alacağını değil de nerelerden ve kimlerden oy alamayacağını öyle güzel anlattı ki, bir çok İstanbullu seçmen “bizim duygularımızı dile getirdi” diye düşünmekten kendini alamamıştır.

Azmi Karamahmutoğlu’nun saatler süren konuşmasında katılmadığım, yanlış bulduğum tek konu iklim değişikliği, küresel ısınma ve pandemi oldu. Bu konudaki sözlerinden Azmi Karamahmutoğlu’nun dünyanın doğal döngüsü içine binlerce yıldır süregelen küresel ısınma ve iklim değişikliği ile Dünya Sağlık Örgütü ve küresel kimya şirketlerinin laboratuvarda tezgahladıkları pandemi konusunda gerekli araştırmaları yapmadığı ve bu nedenle bilgi eksikliği olduğu anlaşılıyordu..

Konuştuğu diğer konularda bilgi ve birikimini ortaya koyan ve milyonlarca izleyicinin takdirini kazanan Azmi Karamahmutoğlu’nun, enine boyuna bir araştırma yapsaydı, Covid19 pandemisinin aslında sahte bir pandemi, plandemi, küresel ısınma, karbon ayak izi ve iklim değişikliğinin de aynı çevreler tarafından sahte pandemi sonrası devreye sokulacak sahtekarlıklar olduğunu anlayacağından zerre kuşkum yok.

Bu vesileyle bir kez daha belirtelim:

Sahte Covid19 pandemisi, iklim değişikliği, küresel ısınma ve iklim değişikliği aynı küresel emperyalist örgütler tarafından insanların ve dünyanın kaynaklarının sömürülmesi için düzenledikleri oyunlardır..

Virüsler arasında öldürücülük oranı onbinde bir ikilerde olan Covid 19’u en öldürücü virüs olduğunu iddia eden ve sahte haberlerle insanlara korku salan, devletleri kendi belirledikleri önlemleri almaya, kimyasalları aşı diye olmalarını direten, insanları iki yıl evlerine hapseden küresel biyokimyasal terör örgütü DSÖ ve arkasındaki küresel kimyasal şirketler artık korona ya da Covid19’dan hiç bahsetmiyorlar..

Plandeminin hemen arkasından piyasaya sürdükleri küresel ısınma ve iklim değişikliği aslında binlerce yıldır devam etmekte olan bir doğal süreçtir. Dünya nasıl gece ve gündüzü yaşıyorsa, belirli periyotlarda da soğuyor ve ısınıyor, buna bağlı olarak da iklimler değişiyor..

Tabii, küresel emperyalizm, küresel ısınma, karbon ayak izi ve iklim değişikliği yalanlarını yayarken, dünyada ormanları, besiciliği, tarımı bitirip insanlar yapay et başta olmak üzere yapay gıdalar kullanmaya zorlamaya da çalışıyorlar..

İnsanlardan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin önlenemeyeceğinin saklıyorlar; büyükbaş, küçükbaş hayvan beslemeyince, tarım yapmayınca, ağaçları yok edince ısınmanın ve iklim değişikliğinin duracağına, karbon salınımının biteceğine inandırmaya çalışıyorlar..

Bütün bunları kafalarındaki emperyalist planlar hayata geçirmek için yapıyorlar..

Oysa, ne ısınmayı durdurmaya, iklim değişikliğini önlemeye güçlerinin yetmeyeceğini de kendileri de biliyor.

Umarım, Azmi Karmahmutoğlu, küresel ısınma, iklim değişikliği ve sahte pandemi konusunda gerçek bilgilere en kısa zamanda ulaşır ve ekranlarda diğer konularda olduğu gibi bu konularda da gerçekleri haykırır!..

 

Ekrem İmamoğlu’nda Filistinlilere kıyak

Bir terör örgütünün saldırısıyla başlayan Gazze olayları bahanesiyle kim örgüt, cemaat ve tarikatların ilk dakikalardan itibaren “Filistin’e yardım” adı altında para topluyorlar..

Şimdi, Filistin sevdalılarına CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılmış..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Filistinli öğrencilere aylık yedibin beşyüz lira burs verecekmiş..

Bunu kurum sitesinden ve sosyal medya hesaplarından büyük bir marifetmiş gibi duyurdular..

Hem de Arapça ilanlarla..

Türkiye Cumhuriyeti’nin bir belediyesi, Araplara yapacağı yardımı Arapça ilanla duyuruyor..

Sanırım resmi bir kurumun Türkiye’de Türkçe dışında bir başka dille duyuru yaptığına ülke oalrak ilk kez tanık oluyoruz..

Bir Türk vatandaşı olarak, İstanbullu seçmenlerin 31 Mart’ta oy verirken, Ekrem İmamoğlu’nun hizmet yapamamasını parasızlığa ve kaynak yetersizliğine bağlarken, Filistinlilere akıttığı paraların kanıtı olan afişleri gözlerinin önünde canlandırarak oylarını kullanmalarını umuyorum..

Türk halkınınım kaynaklarının Filistinlilere akıtan Ekrem İmamoğlu’ndan bunun hesabı sandıkta mutlaka sorulmalı…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP