Türkiye sıkıntılardan yerel seçimlerle kurtulur!

Türkiye sıkıntılardan yerel seçimlerle kurtulur!

ABONE OL
22 Aralık 2023 15:26
Türkiye sıkıntılardan yerel seçimlerle kurtulur!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. Yaklaşan yerel seçimlerin, ülkenin geleceğine yön vereceğini belirten Başkan Palamut:” Ülkenin makus kaderini değiştirmek için hepimiz çok çalışmalıyız ve tüm il ve ilçeleri CHP belediyeciliğiyle tanıştırmalıyız “dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız sürdürülen Palamut, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan kurtulmasının tek yolunun yerel seçimler olduğunun altını çizen Başkan Palamut, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Her ne kadar iktidar güzellese de, ekonomik kriz yok, sosyal, siyasal herhangi bir problem yok dese de Türkiye kötü yönetilen bir ülkedir. Bunu bizler değil istatistiksel veriler gün yüzüne çıkartmaktadır. Öyle ki bu ay yapılan Dünya Saadet Endeksinde Türkiye olumsuz yönleriyle 10. sıradadır. Aralık ayında işsizlik oranı yüzde 10.4, enflasyon 64.3, banka kredi oranı 21.3, kişi başına gerçek GSYİH oranı 5, saadet endesk oranı ise yüzde 101.6 olarak gösterildi. Gün geçtikçe iktidarın politikaları sebebiyle geriye gidiyoruz. Burada bizim yapmamız gereken 2028’i beklemek değildir. Bize düşen asıl görev yerel seçimlere çok iyi hazırlanarak 81 il ve ilçede CHP belediyeciliğini herkese göstermektir. Halkımız, ülkemiz içinde bulunduğu kötü durumdan ancak bu şekilde kurtulabilmektedir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP