“Ne istersen Değil, Neysen Onu Çekersin  Kuantum Tezahür Ustalığı” çıktı

 “Ne istersen Değil, Neysen Onu Çekersin Kuantum Tezahür Ustalığı” çıktı

ABONE OL
13 Aralık 2023 10:42
 “Ne istersen Değil, Neysen Onu Çekersin  Kuantum Tezahür Ustalığı” çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanların kendilerini iyi, mutlu ve en önemlisi bütün hissetmelerini amaç edinen Ayşe Tolga; yeni çıkan kitabı Ne istersen Değil, Neysen Onu Çekersin – Kuantum Tezahür Ustalığı’’, kuantum fiziği ve mekaniği alanında temel yasaları, teorileri ve önemli kavramları okuyucuları ile buluşturarak karmaşıklığı anlaşılır bir dilde açıklayarak olan herkesin kendinden bir şeyler bularak yeni bir yola başlayabileceği arayışa ışık tutmaya devam ediyor.

“Titreşimini Yükselt” “Hayatın Değişsin” ve “Bereket Sende” kitaplarıyla başladığı serinin sonuncusu olan yeni kitabında Ayşe Tolga, kuantum fiziği ve mekaniği, astrofizik, matematik, sinir bilimi, psikoloji ile harmanlayarak ve bilimsel bir zemine oturtarak “Ne İstersen Değil, Neysen Onu Çekersin Kuantum Tezahür Ustalığı” kitabını okuyucu ile bir araya getiriyor.

Ayşe Tolga, yeni kitabı ile yaşamlarındaki bilinçli yöneticilerin kendileri olduğunu, dinlemeye ve şansa değil, eyleme dayalı bilinçli tezahür ustaları olmaları gerektiğine kuantum fiziği ve mekaniği alanında temel yasaları, teorileri ve önemli kavramları okuyucuları ile buluşturarak karmaşıklığı anlaşılır bir dilde açıklıyor.

Türkiye’de eşi benzeri olmayan çalışmaları ile tutkulu bir iyi yaşam elçisi olan Ayşe Tolga; “Elinizde tuttuğunuz bu kitap, yalnızca bir bilgi kitabı olmanın çok ötesindedir.  2001 senesinden beri dilemek, hayal etmek ve hayalleri gerçeğe dönüştürmenin tekniklerini deneyen biri olarak, uzun yıllar boyunca öğrendiğim, keşfettiğim, yaşadığım ve öğrettiklerimi bir araya getirdim. Öyle ki, bu kitap sizin, kuantum fiziğinin karmaşık dokusunu aralamanızı ve bu bilimin gizemlerini anlayarak, kendi yaşamınızın her alanında uygulamanızı sağlayacak. Bu kitap, içerisinde barındırdığı sayısız teknik ve derin bilgiyle, sizi sadece farkındalığınızı yükseltmeye değil, aynı zamanda kendi geleceğinizi bilinçli bir şekilde tasarlamaya da davet ediyor. Kuantum fiziksel gerçeklikleri anlayarak, olumlu niyetlerinizi nasıl hızlı bir şekilde tezahür ettireceğinizi adım adım göstereceğim.”

Bu kitapla birlikte, tezahür uygulamalarının hız ve etkisinin sadece katlanarak artmayacağını, adeta bir enerji patlamasına dönüşerek yaşamınızda yepyeni bir yön açacağını göreceksiniz. Bu, kelimenin tam anlamıyla zamanın ötesinde bir deneyim; saniyeler içinde, evet saniyeler içinde, yaşamınızdaki dönüşümleri gözlemleyebileceğiniz, hatta bu dönüşümlere tanık olabileceğiniz bir fırsat sunuyorum size. Böylece, sadece dış dünyada değil, iç dünyanızda da yaşanacak bu devrimsel dönüşüm sayesinde, yaşamın sadece sonsuz olasılıklarla dolu bir sahne olduğunu, ve bu sahnede sizin de başrol oyuncusu olabileceğinizi anlayacaksınız. Elinizdeki bu kitap, tam da bu dönüşümleri yaşamanız için bir anahtar niteliğindedir. Kuantum Tezahürü Ustalığı ise hayal yaşamlarınızın kapısı. İşte şimdi bu anahtarı kullanmanın zamanı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP