İYİP’ten ayrılan kadınlar CHP’ye katıldı…

İYİP’ten ayrılan kadınlar CHP’ye katıldı…

ABONE OL
12 Aralık 2023 16:42
İYİP’ten ayrılan kadınlar CHP’ye katıldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Yüreğir bölgesinde İYİP içinde yer alan yaklaşık 200 kadın törenle Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen üye katılım törenine İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Üye katılım töreninde konuşan CHP Adana İl Başkanı Dr. Tanburoğlu şunları söyledi:

“Millet İttifakı çatısı altında bizimle mücadele eden, beraber çalışmış olan ablalarımız, kardeşlerimiz artık Cumhuriyet Halk Partisi’nde yani baba ocağında siyaset yapmak ve mücadele etmek için buradalar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu yerel seçimde, 2024’ün 31 Mart’ında kendi evladı olan büyükşehir belediye başkanını ve yine bu sefer yıllar sonra Yüreğir’i almak üzere sokaklarda ev ev mücadele edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne hoş geldiniz, gözümüz yollarda kalmıştı. Tekrar beraberiz, hayırlı uğurlu olsun.”

BABA EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ

Törene katılan Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, partiye katılımdan dolayı sevindiğini belirterek şunları söyledi:

“Sizi yeniden aramızda görmüş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Zaten bizim birbirimizden asla kopmamamız lazım. Ağaç dallarıyla gürler, biz de sizlerle gürlüyoruz. Birlikte aynı partide yol yürüyecek olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum.

Eğer bir hareketin içinde kadın varsa, bir harekete kadın öncülük ediyorsa, o hareketin başarısız olma olasılığı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk de onun için kadına çok değer vermiştir. O; kadının müreffeh, aydın, en az erkek kadar haklara sahip olduğu bir ülke amaçlıyordu.

Biz de Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüyerek bunu başarmak istiyoruz. Birileri kadına şiddeti arttırırken, birileri kadını ikinci sınıf vatandaş sayarken, birileri kadının adının olmadığı mevsimler yaratmaya çalışırken, bizler kadını daha ön plana çıkarmak, hayata dair her alanda daha fazla bulunmasını sağlamak, sosyal hayatta, iş hayatında ağırlığını artırmak için çabalıyoruz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP