Atatürkçü Yılmaz, muhtar adayı

Atatürkçü Yılmaz, muhtar adayı

ABONE OL
13 Kasım 2023 16:29
Atatürkçü Yılmaz, muhtar adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer ALPDOĞAN

Geçtiğimiz seçimlerde erkeklerin gölgesinde kalan ve bir yere, bir makama aday olmaları engellenen Atatürkçü kadınlar artık uyandı, haklarını almak için kollarını sıvadı..

Adana’da bir çok mahallede Atatürkçü kadınlar muhtar adayı oldular ve çalışmalara şimdiden başladılar..

Bunlardan birisi de, Gazetemizin idare merkezinin bulunduğu Çınarlı Mahallesi’nde..

Yıllardır Atatürkçü, Cumhuriyetçi kimliğiyle tanınan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin de üyelerinden olan Necla Yılmaz, Çınarlı Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladı..

Geçmiş seçimlerdeki çalışmaları, Necla Yılmaz’ın 31 Mart seçimleri öncesinde de başarılı çalışmalar yapacağına, Çınarlı Mahallesi sakinleriyle bütünleşeceğinin kanıtı..

Başarılar diliyorum..

Bu arada, bugüne kadar tüm makamlara ipotek koyan erkekler, mahallelerinizdeki muhtar adaylarına bir bakın..

Mustafa Kamal’in kadınları koptu geliyor, haberiniz olsun…

 

İyi Parti siyasal ölüm halinde

Kurulduğu günden bu yana CHP’nin desteği ve ittifakla varlığını sürdüren Meral Akşener ve İyi Parti, giderek ölüme yaklaşıyor..

İyi Parti’de nekroz durumu çoktan oluştu ve yayılıyor..

Meral Akşener’in “kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim” çıkışının ardından, İyi Parti’de nekroz (doku ölümü) daha çoğaldı..

Bahadır Erdem ile Durmuş Yılmaz partiden ayrılırken, en dikkati çeken hamlenin geldiği Ümit Dikbayır’ın, Meral Akşener, eşi, oğlui özel kalem müdürü ve eşinin mal varlıkları ile belediyelerle ticari ilişkilerinin araştırılmasını istemesi nekrozun İyi Parti’nin kalbine kadar ilerlediğini gösteriyor..

Bilindiği üzere, Meral Akşener ve aile bireylerinin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinden ihale ve iş aldıkları ayyuka çıkmıştı..

İddialar yayınlaşınca Meral Akşener cephesi, Ümit Dikbayır’ın Akşener’in banka hesapları ile belediyelerle ticari ilişkilerini araştırdığını ileri sürmüştü..

Sayın Ümit Dikbayır’ın, İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu ve İyi Parti TBMM Grup Disiplin Kurulu’na verdiği iki ayrı dilekçe de bu iddiaları konu alıyor..

Dikbayır’ın dilekçesi şöyleydi:

“Önceleri dedikodudur nasılsa küçük bir araştırmayla ortaya çıkar diyerek önemsemediğim içerikler artık dedikodu boyutunu geçerek açıkça hakaret ve iftira halini almıştır. Bu iftira ve dedikodular şahsımı itham ettiği gibi partimizin kurumsal kimliğine de zarar verecek noktaya gelmiştir. Her bir iftiranın da içeriği suç olduğu gibi TBMM İyi Parti Disiplin Kurulu ve İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu tarafından titizlikle araştırılması, araştırma sonucunda hakaret ve iftira boyutuna varmış ve şahsım ile uzaktan yakından ilgili olmayan bu itibar cellatlığının sorumlularının tespiti ve haklarında gereğinin yapılmasını arz ederim.”

Ümit Dikbayır’ın dilekçesinde araştırılmasını talep ettiği başlıklar ise şunlardı:

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in aile bireylerinin ve ayrıca özel kalem müdürü ve eşinin banka hesaplarının inceletilmesi

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinden şahsıma, aileme ve 3. kişilere ihale veya iş alınması ve şahsımın böyle bir olaya aracılık etmesi

İyi Partimizin Sakarya Hendek İlçe Başkanının işyerine (dershane) milletvekili sıfatımı kullanarak ceza kestirmiş olduğum iddiası

Eski adı Twitter yeni adı ile X olan sosyal medya hesabından ‘hızırçelebi06’ isimli bir hesabı şahsımın açtırdığı ve yönettiğim/yönettirdiğim iddiası,

Polonya’da bir şirketim olduğu iddiası,

Henüz bana ulaşmamış ancak yukarıdaki iftira ve hakaretlerin her birine ilişkin gerçekler ortaya çıkana kadar ve Disiplin kurullarımız tarafından araştırma yapılırken çıkarılacak yeni iftiraların tamamı…

Görünen o ki, 31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener’in de İyi Parti’nin de son seçimi olacak..

Sonrası siyaset kabristanında iki yeni kabir..

Nasıl bilirdinizin yanıtı kötü bilirdik olacak olmasına da “ruhuna elfatiha” diyen çıkacak mı o bilinmez…

 

HalkTV’nin yaptığı

Cemil Kılıç aydın bir din bilimcisi..

Kendi ifadesiyle “Muhammedi islamı” anlatmak için yıllardır çabalıyor..

Onlarca kitap yazdı..

Televizyon programları yaptı..

Konferanslar verdi..

Çabaları cezasız kalmadı tabii..

Siyasal iktidar, öğretmenlik görevinden ihraç etti..

Anlaşılan siyasal iktidar kadar ana muhalefet cephesini de aynı ölçüde korkutmuş..

En azından, ana muhalefetin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın duran kesimini korkutmuş..

CHP’deki Kurultay sürecinde Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’e tam destek veren Halk TV,  Cemil Kılıç’ı ekrandan konuşturmadı..

Canlı bağlantı için Cemil Kılıç’ı arayan Halk TV’nin kendisi..

Ama, her nedense, yayına 10 dakika kala, hiç bir gerekçe gösterilmeden canlı yayın iptal ediliyor..

Atalarımızın, “doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” diye bir sözü var..

Durum tam da öyle..

Cemil Kılıç’ın gerçekleri yıllardır bıkmadan usanmadan anlatması belli ki, muhalafet mahallesindeki fincancı katırlarını da ürkütmüş!…

Ne ala memleket..

İktidarı da, muhalefeti de gerçekleri dile getirenlere tahammül edemiyor…

 

Atatürk’e hakaret tutuklamayla kalmamalı

10 Kasım’da iki mahlukat Ulu Önder’e hakaret etmişti..

İstanbul Gayrettepe’de camide Atatürk’e hakaret eden Ahmet Bostancı ile Erzurumlu dönerci Hacı Mustafa Atmaca adlı soysuzlar, sevk edildikleri mahkemelerce tutuklanmışlar..

Erzurum’daki soysuz, zoru görünce mahkemede “u dönüşü” yapmış, Atatürk’e hakaret etmediğini söylemiş..

Videodaki sözlerinin “Büyük Önder Atatürk ve Cumhuriyet’in şerefli mimarlarına yönelik olmadığını” savunmuş ve “Kaldı ki ülkemize laikliği getirenler tarihin hiçbir aşamasında toprak kaybetmemiştir ki toprağı kaybedenler laikliği getirmiş olsun. Aksine laikliği getirenler son nefeslerinde Hatay’ımızı da Anavatana katmışlardır” diyerek aklınca şirinlik yapmış..

Yargı, bu şirinlik sözlerin ve katiyen inanmamalı ve Atatürk’e hakareti yasaların öngördüğü en üst cezadan cezalandırmalıdır..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP