“Hoş” biri!

“Hoş” biri!

ABONE OL
26 Haziran 2023 13:18
“Hoş” biri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Dr. Yüksel Hoş! T.C Trakya Üniversitesinde Öğretim görevlisi!
Twitter’da uzunca bir tivitini okudum. Dokuz sahifelik yazıda, Türkiye’nin sorunlarının bir kısmını hoş bir anlatımla sunmuş. Kendisine mail gönderdim. Bayram sonra, bu bilgi ve duruşunu Türk Siyasetine de yansıtmasını isteyeceğim.
Bilgi, görgü sahibi gençlerimizin tamamını DOĞRU Parti saflarında görmek en büyük arzumuzdur. Onları siyasetin acımasız ortamından korumak, birer “Devlet Adamı” gibi yetiştirmek ve Türk Milletinin hizmetine armağan etmek, benim ve siyaset arkadaşlarımızın öncelikli görevimizdir.

Dr. Hoş, 2002 yılından beri yakalandığımız her alandaki avamlaşmamızı, çöküşümüzü kısaca anlatmış!
Zeki Müren’den Murat Övüç’e/ Sezen Aksu’dan Aleyna Tilki’ye/ Neşet Ertaş’tan Ankaralı Turgut’a geldik. Üçlü beşli MFÖ tarzı gruplar ise buhar oldu.
Bu topraklarda Hamiyet Yüceses’ler, Barış Manço’lar, Cem Karaca’lar artık neden yetişmiyor, diye soruyor?
Siyasette ve devlet yönetiminde, Atatürk-İnönü-Bayar-Demirel-Ecevit gibi devlet adamlarından Erdoğan (Dünyanın en zengin 8 siyasetçisinden biri)-Binali (Hollanda’nın en zengin adamı)-Davutoğlu-Babacan-Akşener gibi avamlaşmış
Arap ve tarikat-cemaat hayranlarının eline düşüşümüz tesadüf mü?

Ya, Mareşal Fevzi Çakmak, Org. Kazım Orbay, Org. Işık Koşaner gibi Komutanlardan, Hulusi Akar, Necdet Özel gibi avamlaşmış Komutanlar toplumsal düşüşümüzün alametleri değil mi?

Medeni Berk- Sezai Dıblan- Mehmet Yazar- Ersin Faralyalı gibi
TOBB Başkanlarından, Rifat Hisarcıklıoğlu’na düşmek, çöküş değil mi?

İşçi sınıfının Şemsi Denizer, Abdullah Baştürk, Şevket Yılmaz gibi liderlerden, Ergün Atalay gibi iktidarın hık deyicilerinin eline kalması sizce avamlaşmak ve aptallaşmak değil midir?

Tüm bunlara yol açan, İhvancı-Arap Milliyetçisi-Siyasal Ümmetçi- BOP Eşbaşkanlığı denen ihanet belgesinin sahibi AKP’dir.
AKP, Türklerin bu topraklarda binlerce yılda yaptıkları güzellikleri, içi boş bir avamlığa, kalitesizliğe, cehalete teslim etti.
2011 yılından bu yana sistemli-planlı-hesaplı olarak yapılan (sığınmacı istilası) sayesinde ülkemizin büyük bir kısmı avamlığı, salaklığı imrenilecek bir şey sandı!

En milliyetçi yörelerimiz bile, kendi insanlarına karşı ırkçılık yaparken, kendi şehirlerinde Arapça tabelalar asıp Arap personel çalıştırıyor!
Avamın, ilkelin eline baltayı verdiğinde ormanın, koltuğu verdiğinde ülkenin haini olmaya en yakındır ve bunu vatansever olduğuna inanarak yapar.
Çünkü cahildir, bilmez, bilmeden yapar.

İskilipli Atıf’a Yunan uçaklarıyla fetva attıran da, Şeyh Said’e İslam adına hareket ettiğini zannederken İngiliz’e Musul ve Kerkük’ü hediye ettiren de AKP Avamlığıdır. Derviş Memed’e Kubilay’ın kafasını kestiren de bu cehalettir.

Herkes İngiliz Kraliçesine mektuplarında Seyit Rıza soysuzu gibi bilinçli hainlik, bilinçli soysuzluk ederek karşılıklı al-ver hesapları yapmıyor. Bazıları doğup büyüdüğü geleneklerle çelişmediğini sanarak kendi kültürüne bilmeden ihanet ediyor. Yetinmiyor, AKP kışkırtıcılığı sayesinde hainin heykelini vatan toprağına dikiyor! Şeyh Said’in adını Diyarbakır’da meydana veriyor!

Siyasi sorumluluk aldığımızda derhal, ister gönüllü ister zorla, kaçak olarak yurtta bulunan tüm sığınmacılar ülkelerine gönderilecektir. Sığınmacılara ev-arazi-toprak satışı yasaklanacaktır. Türk Vatandaşlarının üzerinden toprak satın alanların arazileri, bedelleri ödenerek geri alınacaktır. Cumhuriyete ihanet edenlerin heykelleri kaldırılacaktır.

Bu devleti bizler kurduk, bizler yaşatacağız. Gelen turist olarak gelir, çalışacaksa yasal yoldan çalışır. Evimizi-namusumuzu-arazilerimizi dolar karşılığı satmak için köpek olmak zorunda değiliz. (Dr. Yüksel Hoş)

Önümüzde çok doğru bir yol var;
Bu yol Ulus Devlet-Üniter Yapı-Laik Cumhuriyet- Atatürk İlke ve Devrimleridir.
Dr. Yüksel Hoş’un bir benzetmesiyle yazıyı bağlayalım;
“Başıboş, aşısız, bakımsız köpekler sokakları kirletir. Başıboş, ömründe hijyen görmemiş, teröre bulaşmış, sığınmacılar ise sağlığımızı, kültürel ekosistemimizi kirletir, kültürümüzü öldürür.

Aziz Türk Milleti;
Lütfen artık gerçekleri gör. AKP’den de, onun emperyal patronlarının kuklalarından elini çek. Yapmazsan, onlar seni Ortadoğu çukuruna çekecek!
Kendi aslına, kendi evlatlarına dön. Sana başkasından hayır gelmez…

26 Haziran 2023

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP