Helalleşmeniz şart oldu

Helalleşmeniz şart oldu

ABONE OL
2 Eylül 2022 17:34
Helalleşmeniz şart oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Sayın Kılıçdaroğlu;
Türkiye’yi birlikte yöneteceğiz dediğiniz CB adayınızı, 6 Genel Başkan olarak belirleyeceğinizi söylediniz. Hayırlı olsun, başarılar dileriz.

Siz son beyanınızda; (Sözcü 01 Eylül 2022 Sh. 11)
“Kul hakkı yemem fakat kul hakkı da yedirtmem. Milletimle helalleşeceğim dedim. Evet helalleşeceğim. Ama kul hakkı yiyenlerle benim helalleşme şansım yok” dediniz!

Kul hakkı yeme konusunda sizinle ilgili herhangi bir sıkıntı var mı  bilmiyorum?
Fakat bazı ittifak ortaklarınız için, kulların haklarını defalarca ve en ahlaksızca yedikleri yönünde ciddi belgeler, bilgiler, iddialar var!
Birkaç tanesini yazalım, ortaklarınız kul hakkı yemişler mi, yutmuşlar mı?
Sonra onlarla da helalleşip helalleşmemek sizin bileceğiniz iş!

Davutoğlu Başbakan, Babacan Başbakan Yardımcısı iken FETÖ, Türkiye’de yapılan sınavların tamamında sınav sorularını çalmış ve milyonlarca gencimizin haklarını, geleceklerini yok etmişti.
Sizce bu hırsızlık, elinde siyasi güç ve siyasi sorumluluk varken, görevini yapmamak, hırsızlığa engel olmamak “Kul Hakkı” yemek değil midir?

Reza Zarrab, ABD Adalet Bakanlığına sunduğu listede;
Davutoğlu’na 14 Milyon AVRO- 21 Milyon DOLAR,
Babacan’a ise, 800 Bin AVRO- 400 Bin DOLAR verdiğini iddia etti.
Bu iddianın doğru olup olmadığını, Türkiye’yi birlikte yöneteceğiniz ortaklarınıza sordunuz mu? Sormanız gerekmez mi? Görmezden, duymazdan gelirseniz siz de kul hakkı yeme suçunu işlemiş olmuyor musunuz?

Suriye politikasını ve yaklaşık 9 Milyon SIĞINMACININ ülkemizi işgal etmesinin iki numaralı sorumlusu olan Davutoğlu’na ve Babacan’a SIĞINMACILARIN ülkelerine gönderilmesine neden karşı olduklarını sordunuz mu?
Türk Milletini onlarca yıl uğraştıracak ve şimdilik 100 Milyar Dolardan fazla ekonomik kaybımızın gerçekleştiği bu istilanın, Türk Milletinin çocuklarının haklarını yemek olduğunun farkında değil misiniz?

Halkbank; Reza Zarrab, AKP’li Bakanlar ve üst yöneticiler tarafından dolandırılırken banka Babacan’a bağlı idi. Babacan bu soygunu göremedi! FETÖ’nun bankasında 16 yıl Genel Müdürlük yapan pisliği önce Halkbank’a Genel Müdür, sonra SPK’ya Başkan atarken de gerçeği göremedi!
Borsada binlerce küçük yatırımcının dolandırılmasının Siyasi Sorumlusu Babacan’ın ve rüşvet alan AKP’li Bakanları yargıdan kaçıran Davutoğlu’nun yaptıkları kul hakkı yemek değil midir?

Sayın Kılıçdaroğlu, siz “Ben Dersim’li Kemal’im” dediniz ama siz “Tunceli’li Kemal’siniz.” Sivas’ta 35 Canımız yanarken, o toplumsal çılgınlığı durduracak tek kişinin Sayın Karamollaoğlu olduğunu ve vahşeti pencereden seyrettiğini, sonra da katillerin savunmalarına yardım ettiğini bilmiyor musunuz?
Daha sırada, “Türkiye’nin Said-i Nursi gibi bir lidere ihtiyacı var” diyen, FETÖ ile hala ilişkide olan ortaklarınız var!

Sayın Kılıçdaroğlu; Değil sadece siz, tüm Milletvekillerinizle birlikte bu yenmiş kul haklarının vebalini ödeyemezsiniz. Gelin Türk Milletini sesini dinleyin.
Türk Milletinin tamamına yakınının ismi üzerinde ittifak edeceği tecrübe abidesi, dürüst, çalışkan Yılmaz Büyükerşen’i ikna edip Cumhurbaşkanı adayı gösterin. Gösterin ki hepimiz şartsız-şurtsuz Yılmaz Hocayı destekleyelim.
İnat tarlasında ayrık otu biter Kemal Bey. Erdoğan’ın eski danışmanları çevrenizi sarmış. Onlara kanmayın ve sakın yenilerini de yanınıza almayın. Bir becerileri olsaydı, Erdoğan bu hale düşer miydi?
Allah, doğruyu görmesi için herkese akıl fikir ve vicdan versin.

02 Eylül 2022

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP