Antalya Altın Portakal Film Festivali basın açıklamadı…

Antalya Altın Portakal Film Festivali basın açıklamadı…

ABONE OL
28 Eylül 2022 14:09
Antalya Altın Portakal Film Festivali basın açıklamadı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET/ Antalya- Anakent Belediyesi, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Yönetimi, 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğe ilişkin basın açıklaması yaptı.

Açıklama şöyle:

1-8 Ekim tarihleri arasında 59’uncusu düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali basın takibi için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bilet dağıtımı yapılacaktır.

FİLMLER BİLETLE İZLENEBİLECEK

Ulusal veya uluslararası film gösterimlerini takip etmek isteyen basın mensupları, filmin gösterileceği tarihten “bir gün önce, saat 14.00’a kadar” AKM basın masasındaki personelimizden kurum kimlik kartlarını göstererek biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecektir.  (Örneğin gösterimi Pazar günü olan film için Cumartesi günü belirtilen saate kadar biletin alınması zorunludur.) Film gösteriminin olduğu gün bilet temini mümkün değildir. Her basın kuruluşundan en fazla 2 kişiye bilet verilecektir.

KORTEJ 1 EKİM CUMARTESİ SAAT 15.30

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel korteji 1 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da  Cam Piramit Kongre Merkezi önünden başlayıp, 100. Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet meydanı, Işıklar Caddesi’nden devam edip Karaalioğlu Parkında sona erecektir.

AÇILIŞ VE KAPANIŞ TÖRENİ

Festivalin Açılış Töreni 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da; Ödül Töreni ise 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da Kapalı Spor Salonu’nda (Antalya Stadyumu Yanı) gerçekleşecektir.  Açılış ve kapanış töreni halkımıza açık ve ücretsizdir. Her iki tören öncesi saat 19.30’da Kırmızı Halı geçişi olacaktır. 

GÖSTERİMLER 5 AYRI SALONDA GERÇEKLEŞECEK!

Festivalde bu yıl gösterimler AKM Aspendos ve Perge salonlarında, Doğu Garajı Kültür Merkezi’nde, Yıldızların Altında 1 (Karaalioğlu Parkı içi, Eski Atatürk Stadyumu) ve Yıldızların Altında 2 (AKM Doğan Hızlan Kütüphanesi Arkası) açık hava sinemalarında gerçekleşecektir. Yıldızların Altında 1 ve Yıldızların Altında 2 açık hava sinemalarında gösterimler 19.30 ve 21.45’te yapılacaktır.
Festival biletleri biletix.com üzerinden ve AKM’deki biletix gişelerinde satışa sunuldu. AKM Perge Sinema salonunda gösterilecek Ulusal Kısa Metraj ve Belgesel Film gösterimleri ve Charlie Chaplin’in Yumurcak adlı filminin AKM Perge ve Doğu Garajı Kültür Merkezi’ndeki gösterimleri ücretsiz olacaktır.  Festivalin bilet ücretleri öğrenci 3TL ve tam 5TL.

FİLM SÖYLEŞİLERİ

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın AKM Aspendos Salonu’nda 14:30 ve 17:00’da yapılacak ilk gösterimleri film ekiplerinin katılımıyla gerçekleşecek, gösterimlerin ardından AKM Balerin Cafe’de film ekiplerinin katılımıyla söyleşiler düzenlenecektir.

Ulusal Belgesel ve Kısa Film Yarışması’nın AKM Perge Salonu’nda yapılacak gösterimlerinin ardından söyleşiler aynı salonda film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. 

Festival gösterim çizelgesi için: https://antalyaff.com/cizelge2022.pdf

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP