Devlet adamı (1)

Devlet adamı (1)

ABONE OL
19 Aralık 2021 10:35
Devlet adamı (1)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP ve Erdoğan, T.C Devletini tarihimizin en büyük ekonomik ve siyasi krizinin içine attı. Önümüzdeki günler daha da karanlık ve sıkıntılı olacak!
Çünkü, ülkemizi zaman ve mekan oryantasyonunu yitirmiş, kendisi ve ailesinin çıkarları dışında hiçbir şey düşünmeyen bir cahiller topluluğu yönetiyor ve üzülerek söylüyorum bunu bilerek ve planlayarak yapıyorlar.
Ülkemizin Anayasal Kuruluşları ise “Beyin Felci” ne uğramış durumda.

Bu günleri Anayasamızın bizlere tanıdığı her türlü demokratik direnme haklarımızı kullanarak ve her şeyi Türk Milletine anlatıp, onayını alarak atlatacağız. Türk Milletine bu acıları yaşatanları da Bağımsız Türk Yargısına gönderip, yaralarımızı saracağız.

Bu güne gelişimizde büyük suçları olduğu halde kişisel hırslarını tatmin etmek için, hala Türk Milletinin huzuruna çıkıp oy isteyen bazı siyasetçilerin gerçek yüzlerini Türk Milletine anlatacağız. Tabii ki, istedikleri her ortamda özellikle
tv canlı yayınlarında karşılıklı konuşmak bizim için zevkli bir görev olacaktır…

Sayın Babacan;
Farzedelim ki; Büyük bir holdingde CFO görevlisisiniz. (Chief Financial Officer-Şirketin Üst Finans Müdürü) Şirket, bir firmayla büyük bir ihracat anlaşması yapmak üzeredir. Siz, o firmanın “Hayali İhracat” yaptığını bildiğiniz halde, suskun kalır mısınız?

Siz, T.C Devletinde Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı, Ekonomiden ve Devlet Bankalarından Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundunuz. Aşağıdaki konularda Türk Milletine doğru bilgi vermediniz. Yetiştiğiniz biat kültürü gereği suskun kaldınız. Bu konularda Türk Milletini aydınlatır mısınız?

-Sizin “Zulüm Dönemi” dediğiniz 79 yılda (1923-2002) kıt kaynaklarımızla yapılan tüm eserleri “Özelleştirme” adı altında sattınız. Dünyadaki likidite bolluğunda alınan borçların tamamının üretime değil, inşaata yatırılmasını seyrettiniz. Sadece Türk Telekom özelleştirilmesinin ardındaki gerçekleri lütfen anlatır  mısınız? Bu satış sebebiyle toplam zararımız ne kadar?

-Halkbank kullanılarak yapılan ve 17/25 Aralık olarak bilinen yolsuzluk-hırsızlık-rüşvet olayları sırasında, Halkbank sizin sorumluluğunda idi. İranlı çete reisi
Babek Zencani, Reza Zarrab aracılığıyla Türkiye’de 8,5 Milyar Dolar rüşvet dağıttığını “İdama mahkum edildiği” İran Mahkemesinde söyledi.
Bakanların ve Banka Genel Müdürünün aldıkları rüşvet toplamının 500 Milyon Dolar olduğunu Zarrab’ın ABD mahkemesine verdiği belgelerden biliyoruz.
8 Milyar Dolar nerede? Bu parayı kim aldı? Türk Milletine anlatır mısınız?

-FETÖ’nun ve diğer Tarikatların devlete sokulması karşısında sustunuz!
“Çözüm Süreci” denen İhanet sürecinde sustunuz!
2011 yılından itibaren Suriyelilerin ülkeye alınması ve onlara harcandığı söylenen milyarlarca doların nasıl ve nerede harcandığı konusunda da sustunuz!
Sizin de bulunduğunuz çeşitli toplantılarda, devletimizin kurucu lideri Atatürk ve arkadaşlarına defalarca hakaret edildi! Cumhuriyet değerleri ve Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz?
T.C Devletinin ve 83 Milyon insanımızın kaderini etkileyen ve ülkemizi bu günlere getiren “Tek Adam” referandumuna da karşı çıkmadınız.
Hangi kişi veya olay sizi, 83 Milyon vatandaşımızın ve devletimizin geleceğini savunmaktan alıkoydu?
Madem bu günlerin geleceğini gördünüz, neden konuşmadınız? Neden Türk Milletini uyarmadınız?

Şimdi, hangi akıl ve düşünceyle Türk Milletinden yetki istiyorsunuz?
Kendi şirketinizde, sizin gibi davranan birine iş verir misiniz?

Türkiye Cumhuriyeti gibi bir cihan devletini yönetmek için  artık olgunlaştığınıza ve Atatürk Milliyetçiliği, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletine bağlı kalacağınıza inanıyor musunuz?

19 Aralık 2021

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP