9 milyon Suriyeli

9 milyon Suriyeli

ABONE OL
19 Kasım 2021 10:52
9 milyon Suriyeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

T.C Milli Savunma Bakanı Hulusivil Paşa, Erciyes Üniversitesi Kültür Merkezi ve Erciyes Üniversitesi Akademik Yılı açılış törenine katıldı.

Sınır ötesi harekatlara değinen Akar;
“Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar devam edecek. Küresel ve bölgesel düzeyde risk, tehdit, ve tehlikelerin arttığı dönemde,
TSK Cumhuriyetin en kapsamlı ve yoğun faaliyetlerini icra etmektedir.
Güney sınırımızda kurulmak istenen terör koridorunu engelledik.
Aynı zamanda 1 milyondan fazla Suriyeli kardeşlerimizin topraklarına güvenli bir şekilde dönmelerini sağladık! Hepinizin bildiği gibi ülkem 9 (Dokuz) milyon Suriyelinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır!
Bu operasyonlar yapılmasaydı, ülkemiz ve bölgemiz çok daha büyük tehdit ve tehlikelerle karşı karşıya kalacaktı!”

Bunları kim söylüyor? Genelkurmay Başkanı iken, komuta ettiği ordunun darbe yapmasını engelleyemeyen, yaverlerini bile seçmesini beceremeyen, karargahta yere yatırılıp boğazına basılarak rehin alınmış bir paşa eskisi!

Türkiye Gri ve Kara listeye alınmış, ülke uluslararası kuruluşlar tarafından Uyuşturucu Merkezi-Kara Para Aklama yeri- Teröre Finansman sağlayan ülkeler arasına atılmış, ekonomi çökertilmiş, insanlar yokluğun pençesine düşmüş, ülkenin Savunma Bakanı, 9 milyon Suriyeli kardeşinin (!) ihtiyacını karşıladığını söylüyor!

İnsanlarımızın her saat biraz daha fakirleştiği, servetlerin eridiği, yandaşların dolar operasyonlarıyla daha da zenginleştiği bir yerde, görevde olan bir Bakan ancak bu kadar zavallı olabilir!

Sen evinin nafakasını temin etmekte zorlanıyorsun, gençler işsiz, önemli ilaçlar bulunamaz olmuş, tuzu kuru bir Bakan demek istiyor ki;
“Eyy Türk Milleti, biz senin rızkını kesip, 9 milyon Suriyeliye verdik!”

Özel üniformalı Bakan, terör koridorunu engellediğini söylüyor!
Fırat’ın doğusunda PKK/PYD terör örgütüne “Devlet kurdurarak mı” terörü önledin?
Yoksa, Barzani eşkıyasını lider yaparak mı?
Türk Askerini Katar’a Arap Şeyhini ve hırsızlık paralarını korumak için gönderdin.
Libya’da Türk Ordusunu, radikal militanlarla birlikte savaştırdın.
Barzani’nin Peşmergeleri 25 Kasım’da Kerkük’e girip Türkmenleri öldürecek, oraya gönderecek asker kalmadı değil mi? Ermeni olmadıkları için mi?

Türk’e, Türkmen’e, Atatürk’e düşman olan sizler nasıl bir araya geldiniz?
Atatürk’e küfreden yobazın evine gitmek sizde, yüzlerce askerimizi öldüren Osman Öcalan için bir dava açmamak, katili TV’ye çıkartmak sizlerde!
Sizler, başımıza bela olarak mı gönderildiniz? Hiç utanmanız kalmadı mı?

Terör koridorunu engellemiş!
Teröre otoban yaptınız, 4 gidiş 4 geliş hem de!
Sizler, “Vatana İhanet” suçundan yargılanacaksınız!
Eğer bizlerde Türk Milletinin onurlu fertleri isek, eğer bizlerde Atatürk’ün Askerleri isek ensenizdeyiz, hem de sizleri yargıya teslim edinceye kadar! Yettiniz artık, yettiniz…

19 Kasım 2021

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP