Üyelerinize sahip çıkın!

ABONE OL
1 Mayıs 2021 11:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜSİAD-TOBB-SANAYİ ve TİCARET Odaları-SENDİKALAR-TESK- KESK-TBB ve STK’LAR, sözüm sizedir. 19 yıllık AKP İktidarında, Atatürk Cumhuriyeti değerleri bilerek ve planlayarak çok yıpratıldı. Özellikle “Tek Adam” rejimi denen ucube sisteme geçtikten sonra AKP, Yüksek Yargıyı ve T.C Devletinin dinamik kurumlarını, Üniversiteleri etkisizleştirdi ve emrine aldı.

AKP koşarak, kimseden korkmadan bir bölümü Kürt Devleti olacak İran tipi “Federe İslam Devletine” geçme gayretinde. Bu amacını da saklamıyor zaten.

Ne demişti AKP Genel Başkanı; “Demokrasi bizim için bir araçtır. Gideceğimiz yere geldiğimizde biz ineriz!”

Sizler, varlığınızı Atatürk Cumhuriyetine ve Türk Milletine borçlu kuruluşlarımız 19 yılda maalesef iyi sınav veremediniz. Cumhuriyet ve Demokrasi varsa sizlerin var olacağınızı unuttunuz. “Demokrasiyi korumak” gibi çok önemli görevinizi ve Atatürk’ün size emanetini görmezden geldiniz. Türk Milleti sayesinde servet sahibi oldunuz, Türk Milletine sahip çıkmadınız.

Hepiniz korktunuz ve sindiniz. Erdoğan TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulunda, yüzünüze karşı hepinize hakaret etti, tehdit etti! Bir üyeniz bile ne salonu terk etti ne de kendisini savundu. Üstelik hepiniz Erdoğan’ı ayakta alkışladınız.

Kiminiz, üyelerinizden topladığınız paralarla iktidara helikopter aldınız. Binalar aldınız, yetinmediniz Yassıada da milyarlarca lira boşa yatırım yaptınız. (TOBB)

Kiminiz, çocuklarınızı AKP’den Milletvekili yaptırıp, sustunuz! (TESK Başkanı-Sendika Başkanları gibi) Üyeleriniz ekonomik sıkıntı içinde boğuşurken, sizler lüks binalarda, son model ithal arabalarda, AKP İktidarını alkışladınız.

Sizleri defalarca uyarınca da “Biz Partiler üstüyüz. Karışmayız” dediniz.

Halbuki bunu dediğiniz anda değil Partiler üstü, hepiniz AKP’nin altında idiniz! AKP ne isterse veriyor ne emrediyorsa, yerine getiriyordunuz.

Bunlar yazıldı tümü devletin kaydına alındı. İleride bunları tek-tek konuşacağız.

Bugün işimiz ve sizlerden ricamız bambaşka!

AKP, Pandemi ile mücadelede sınıfta kaldı. Her yaştan insanlarımız sapır-sapır dökülüyor, ölüyor.

Gelişmiş ülkeler Covid-19 Pandemisinde, Mart ayı başından itibaren stratejilerini daha çok kişinin taranması ve bu sayede BULAŞIN BAŞLADIĞI NOKTADA KONTROL ALTINA ALINMASI yönüne çevirmiştir.

Bu da HIZLI TANI TESTLERİ ile olabilir.

Hızlı Tanı Testleri, 15 dakikada sonuç verir ve doğruluk oranı %95’ten fazladır.

Şu anki PCR testleri en erken 12 saatte sonuç vermektedir ve daha pahalıdır.

Özellikle hizmet sektörü çalışanları, evden çalışması mümkün olmayan ve ekonominin devamlılığı adına kritik önem taşıyan, yerel yönetimler, toplu taşıma, gıda endüstrisi sektörlerinde çalışanlar, haftada bir Hızlı Tanı Testine tabi tutulursa, bulaşın başladığı noktada kontrolü mümkün olur, hem virüsün yayılması hem de ölümlerin önüne büyük ölçüde geçilmiş olur.

AKP iktidarı bu “Hızlı Tanı Testleri” için para harcayamaz. Çünkü para yok.

Olan parada ise öncelik, hazine garantili müteahhitlerindir.

Bu konudaki gerçeği de yakında yazacağız.

Sizlerin kasalarında, üyelerinizden aldığınız milyarlarca para duruyor.

Lütfen “Hızlı Tanı Testi” için harekete geçin.

Her biriniz, kendi üyelerinizi ve çalışanları kontrol altına alınız. Testi pozitif çıkanların tedavisine anında başlatınız. Çünkü yakında AKP Hükümeti şöyle bir karar verecek; “Herkes kendi aşısını, kendisi bulsun!”

Sizlerden rica ediyoruz. Cumhuriyete ve Demokrasiye sahip çıkamadınız, hiç olmazsa size aidat ödeyen üyelerinize sahip çıkın…

Bu kadarını olsun hak etmiyorlar mı?

Not;

01 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramınız kutlu olsun.

01 Mayıs 2021

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP