Mağazalar boş sokaklar dolu!

Mağazalar boş sokaklar dolu!

ABONE OL
9 Nisan 2024 19:04
Mağazalar boş sokaklar dolu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana-  Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyen Adanalılar, bayramlıklarını ve bayram alışverişlerini mağazaların yerine sokaklarda açılan tezgâhlardan yapmayı yeğledi.

ÇOCUKLARIMIZA BAYRAMLIK ALMAKTA ZORLANIYORUZ

Bayram öncesinde fiyatlara yaklaşık yüzde 20 oranında zam yapıldığına işaret eden Adanalılar, yeterli denetim yapılmadığı için fiyatların el yaktığını belirterek alışverişlerini daha ucuz fiyatlarla satılan 2.kalite ürünleri sokaklarda açılan tezgâhlardan temin ettiklerini belirttiler. Gazetemize bu konudaki sitemlerini dile getiren yurttaşlar, “Maalesef eskisi gibi alışveriş yapamıyoruz. Emeklinin hali perişan. Bayram kapıda, ancak eskiler gibi misafir çağıramıyoruz. Ancak mecbur kalırsak ağırlarız. Çocuklarımıza bayramlık almakta zorlanıyoruz” dediler.

BAYRAM GELMİŞ BİZİM NEYİMİZE!

Sokak aralarında satılan ürünlerin peşin satış üzerinden olması nedeniyle kısıtlı alışveriş yaptıklarına işaret eden Adanalılar, “Aldığımız maaşlar evimizi geçindirmeye yetmiyor. Sokaklarda açılan tezgâhlarda satılan ürünler ucuz ancak kaliteli değil. Mecburen çocuklarımızı sevindirmek, evimize gelen insanlara karşı mahcubiyet yaşamamak adına yaptığımız alışveriş malzemeleri ile bayramı atlatmak istiyoruz. Aldığımız ürünleri gramla almaya başladık. Doyumluk değil, tadımlık alışveriş yapar olduk. Ramazan ayı boyunca düzenli ve gıda anlamında yeterli beslenerek geçiremedik. Bayram gelmiş bizim neyimize!” sözleriyle görüşlerini dile getirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP