“Otogar projemiz belediye meclisinde AKP-MHP oylarıyla reddedildi!” 

“Otogar projemiz belediye meclisinde AKP-MHP oylarıyla reddedildi!” 

ABONE OL
3 Mart 2024 13:53
“Otogar projemiz belediye meclisinde AKP-MHP oylarıyla reddedildi!” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ile ilçesinde seçim ofisi açılışı gerçekleştirmesinin ardından, Ceyhan ilçesinde de seçim ofisi, Kurtkulağı , Sağkaya köylerinde mahalle merkezi, Doruk köyünde ise mahalle merkezi ile Kadın Emeği Üretim Merkezi’nin açılışını yaptı.

Karalar, 31 Mart’ta ilçedeki hasretin biteceğini belirtirken, Cumhur İttifakı’nın AKP’li Anakent Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in sıkça eleştirdiği otogar konusuna da değindi.

Karalar şunları söyledi:

“Bugün de Yumurtalık’daki bu coşkuyu ve kalabalığı görünce aynı sözleri rahatlıkla söyleyebiliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz hizmet ederken oy hesabı, siyasi ayrım, etnik köken, mezhep ayrımı yapmıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizde, Misak-ı Milli sınırlarında yaşayan her vatandaşımız birinci sınıftır ve hizmet almayı hak etmektedir. Biz de halkımıza ayrım gözetmeden hizmet etmek zorundayız. 15 ilçede 836 yerleşim biriminde dokunmadığımız yer kalmadı.

Görevi devraldığımızda belediye; işçisinin maaşını bile ödeyemez durumdaydı. İlk yıl otogar yapılması mali açıdan mümkün değildi. İkinci yıl pandemi gerçekleşti.

Ayrıca uluslararası işler gerçekleştiren, oldukça başarılı bir firmaya otogar projesi yaptırdık. Bu proje belediye meclisinde AKP-MHP oylarıyla reddedildi. Şimdi kendilerinin reddettikleri otogar projesini ben engellemişim gibi açıklamalar yapıyorlar. Biz ikinci dönemde otogarı aynı yerinde yapacağız. Kimse de engel olamayacak. Hizmette bizimle kimse yarışamaz. Biz artık devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldik. Kimseden borç istememize ihtiyaç kalmadı. Belediyeyi devraldığımızdaki şartlar düşünüldüğünde, geldiğimiz nokta adeta bir mucizedir.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP