Karalar’dan, Yumurtalık’a “Arıtma Tesisi” sözü…

Karalar’dan, Yumurtalık’a “Arıtma Tesisi” sözü…

ABONE OL
18 Şubat 2024 14:53
Karalar’dan, Yumurtalık’a “Arıtma Tesisi” sözü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy’de halkla buluştu. Siyasiler, milletvekilleri, belediye başkan adayları, muhtarlar ve kalabalık yöre halkının katıldığı buluşmada, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitiren Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ten dolayı acısını yineledi.

Yumurtalık’ta çok sayıda CHP Belediye Başkan Aday Adayı olmasına karşın, genel merkezin belirlediği adayın yanında durmaları nedeniyle, teşekkür eden Karalar, Adana ile Yumurtalık’ta çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini anlattı.

Anakent Belediyesi’nin Yumurtalık’a yaptığı altyapı, su hizmetlerini, ASKİ yatırımlarını anımsatan Karalar, “Yumurtalık’ta eskimiş ve asbestli su borularını değiştirdik, 81 km su isale hattı, 42 km asbestli boru döşedik, insanlarımızın kanserojen madde içeren borulardan su içmesini engelledik. Yumurtalık’a çok önemli yol hizmeti yaptık. İlçemizde üreticiye, çiftçiye de destek olduk ve bunu gerçekleştirirken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Çünkü Adana’da hem vicdan hem irfan var” dedi.

Uzun aradan sonra Yumurtalık Belediyesi’ni alacaklarına inandığını , ilçeyi bir turizm merkezi durumuna getireceklerini belirten Başkan Karalar, 5 ilçede arıtma sorununun çözüldüğünü, 31 Mart’tan sonra Yumurtalık Arıtma Tesisi’nin temelini de atacaklarını duyurdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP