Karalar’dan “Adana’ya yakışan bir otogar” sözü…

Karalar’dan “Adana’ya yakışan bir otogar” sözü…

ABONE OL
9 Şubat 2024 15:02
Karalar’dan “Adana’ya yakışan bir otogar” sözü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kuruköprü, Karataş, Ceyhan Kurs Merkezleri’nin ardından Kozan Kurs Merkezi’nin açılışını da gerçekleştirdi. Açılış törenine Başkan Zeydan Karalar’ın yanı sıra, siyasiler, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve Kozanlılar katıldı.

Karalar, açılışta yaptığı konuşmasında yeni projelerinden de söz ederken, önümüzdeki dönemde Adana’ya yakışan bir otogarın kazandırılacağının sözünü verdi.

İzin alınabilmesi durumunda önümüzdeki dönem 150 megawatt’lık Güneş Enerjisi Santrali (GES) ile belediyenin giderlerini azaltmaya, gelirini arttırmayı sürdüreceklerini belirten Karalar şunları söyledi:

“Kozan’da eksik köy yolu neredeyse kalmadı. İlçenin en güzel parkı olan Şehit Asteğmen Kubilay Parkı’nı yaptık, çok sayıda bulvarı yeniledik, var olan gündüz bakımevine bir bakımevi daha ekleyeceğiz, yeni mezarlık yakında açılacak, ilçeye yakışır bir kültür merkezini de inşa edeceğiz. Yedigöze’den Su Getirme Projesi’ni ikinci dönemde bitirip, sağlıklı suyu ilçeye getireceğiz, bir de arıtma tesisi yapacağız. Kozan’a hizmetlerimiz ikinci 5 yılda katlanarak artacak. Kozan’da sağlıksız su isale hattı kalmayacak. Yedigöze’den gelen sağlıklı ve kaliteli suyu, kaliteli boru hatlarından içeceksiniz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP