“Biz ipi göğüsleyeceğiz, çünkü işimizi ciddi yapıyoruz”

“Biz ipi göğüsleyeceğiz, çünkü işimizi ciddi yapıyoruz”

ABONE OL
14 Mart 2024 13:02
“Biz ipi göğüsleyeceğiz, çünkü işimizi ciddi yapıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anakent Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız’ın ‘Proje Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda Başkan Seçer, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Talat Dinçer, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz,  CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, ilçe örgütlerinin yöneticileri, CHP önceki dönem Mersin Milletvekillerinden Cengiz Gökçel ile Aytuğ Atıcı, HDP önceki dönem Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, Derin Yoksulluk Ağı Kurucularından Hacer Foggo ve siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları, muhtarlar ve muhtar adayları, STK temsilcileri ile Toroslar halkı katılım sağladı. Seçer toplantı girişinde, davul zurna ve büyük bir coşku ile karşılandı.

Toroslar’ın Mersin’in önemli ilçelerinden biri olduğuna işaret eden Seçer, Abdurrahman Yıldız ile bir uyum içerisinde gerçekleştireceklerini vurgulamasının ardından şunları söyledi:

“Yıldız bizim yol arkadaşımız, siyasi bilinç, birikim ve liyakate sahip. Seçeceğimiz meclis üyeleri, belediye başkanları, milletvekilleri halkın takdirini kazanmış, toplumda muteber, vatandaş için ne yapacağını bilen insanlardan oluşursa ve sayısı ne kadar artarsa topluma o kadar faydalı olur.

Daha önce Mersin Büyükşehir’in bırakın başkanını, araçlarının girmediği sokağa Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin araçları da iş makineleri de Belediye Başkanı Vahap Seçer de girdi. Bugüne kadar olmayan şeyler yaşandı.

Halkımız 2024 yerel seçimlerine bu gerçekler ışığında gitsinler. Halkımıza sesleniyorum; siz hizmete oy vereceksiniz. Siz bazı hassas duygularınızı okşayan, bunlar üzerinden sizleri heyecanlandıran insanlara kulak asmayın. Biz memlekette vatandaşlarımızın, tüyü bitmemiş yetimin hakkının haraç mezat, birilerine peşkeş çekilmesine hep karşıydık karşı da çıkacağız.

En kolay belediyecilik belediyenin gayrimenkullerini satarak belediyecilik yapmaktır. Biz bu dönemin sona ermesini istiyoruz. Çok değerli işler yapacağız. Tarımcımıza da dezavantajlı gruplarımıza da ulaştık. İçerisinde kreş, dershane, kadın atölyesi, okuma salonu olan muazzam bir bina yaptık. Kadına, çocuğa, acısı olana, herkese hitap eden Sosyal Yaşam Merkezlerinin ilkini Halkkent’te yaptık. İkinci büyük kompleksimizin temelini geçtiğimiz haftalarda Kurdali’ye attık.

Batısı, doğusu, yerlisi, şu ya da bu sebeple buraya gelen herkes bu devletin onurlu, eşit birer yurttaşıdır. Bizim bakış açımız budur.

Başkanınıza güvenin. ‘İşi sağlam tutan, ipi göğüsler’ diyoruz. Biz de ipi göğüsleyeceğiz, çünkü işimizi ciddi yapıyoruz, sağlam tutuyoruz.

Toroslar’da Abdurrahman Yıldız’ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde şahsımı tekrar başkan seçtireceğiz. Bunu sizlerle beraber yapacağız” 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP