Altınok’un malvarlığı bilmecesi…

Altınok’un malvarlığı bilmecesi…

ABONE OL
29 Mart 2024 19:35
Altınok’un malvarlığı bilmecesi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci Murat AĞIREL, Ankara Anakent Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tapu Dairesi Başkanlığı tarafından aldığım belgede de açıkça görüldüğü üzere; Antalya İl ve İlçeleri sınırları içerisinde herhangi bir gayrimenkulüm bulunmamaktadır. 600 dairem olduğuna dair kamuoyuna servis edilen yalan ve iftira siyasetinin örneği asılsız iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” paylaşımına, yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Ağırel, paylaşımında şu sözlere yerdi:

“Ne güzel değil mi? Keçiören Belediye Başkanıyken oğlunun, kardeşinin, yeğeninin üzerine yap herşeyi sonra sözde kardeşinin üzerine olan arazinin imarı için git Belediye Başkanı ile bizzat görüş sonra “üzerime gayrimenkul yoktur” diye belge al ve açıklama yap. Şahane! 660 dairenin yapıldığı parselin hemen karşısında bulunan 15451 Ada 1 Parsel 3591 m2 arazi kime ait? Belgesi yine aşağıda  Abdülkadir Kart ve Hacı Altınok. Ama ne hikmetse burasına istasyon açmak için Belediye Başkanı ile görüşen sizsiniz. Sahi Akaryakıt İstasyonu kime ait? Devam edelim…

Sormak isterim Ankara Yenimahalle deki 63354 Ada 5,6 Parsel de yapılan 160 dairelik Mood Altınok size mi ait? Özür dilerim yine size ait değil .Kardeşiniz Hacı Altınok ve Türker Altınok’a ait. Babadan kalma arazi. Hani kardeşiniz Sultan Altıok’un ‘’verdiğim vekaleti kötüye kullandılar malları üzerine geçirdiler ‘’ diye açılan davada mahkemenin mevcut hisseleri iptal edip Sultan Altıok’u da ortak yaptığı yer! Seçimler sonrasında çok konuşacağız …”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP