“Kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana’ya yayacağız…”   
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana’ya yayacağız…”  

“Kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana’ya yayacağız…”  

ABONE OL
9 Şubat 2024 14:22
“Kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana’ya yayacağız…”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler için 15 ilçede gösterdiği belediye başkan adayları AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın katılımı ile tanıtıldı. Serinevler Spor Salonu’nda düzenlenen programa AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AKP ile MHP Adana Milletvekilleri, İl- İlçe Başkanları, yurttaşlar katıldı.

Adana’yı bir dünya kenti yapmak için yola çıktıklarını belirten Cumhur İttifakı ile AKP Anakent Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, konuşmasında “1 Nisan sabahı Adana’da yepyeni bir başlangıç yapmak için Cumhur İttifakı’nın onurlu mensupları olarak kader birliği yaptık. Bu şehri yıllardan beri beklediği hizmetle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarının bizlere emanet bıraktığı bu mübarek topraklarda aklın, bilimin ve tecrübenin ışığında özlenen ve beklenen tüm hizmetleri yapmak için büyük bir enerji ve çaba göstereceğiz” sözlerine yer verdi.

Çok yakında projelerini bir basın lansmanı ile açıklayacağını duyuran Kocaispir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Yüreğir’de başlattığımız kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana sathına yayacağız. Artık bir kâbusa dönüşen ulaşım konusunu tüm kurumlarımızla işbirliği içinde çözüme kavuşturacağız. Adana’mızın incisi Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri’ni tüm taraflarla görüşerek hemşehrilerimizin keyif alacağı özel yaşam mekânlarıyla donatacağız. Şehrimizi gençlerin, kadınların, çocukların hayatlarına değer katan çağdaş mekânlarla donatacağız. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile karar alma süreçlerinde tüm hemşerilerimizin söz sahibi olacağı bir yönetim tarzını benimseyeceğiz. İstişareyi ve ortak aklı bu şehre egemen kılacağız. Hesap verebilirlik ve şeffaflık en büyük güzümüz olacak. Ekonomik imkânları rasyonel kullanarak bu şehirde bir hizmet seferberliği başlatacağız. Tevazu ve çalışkanlık en temel ilkelerimiz. Kimlik siyasetini ve her türlü ayrımcılığı reddediyoruz. Toplumun her kesiminin ve herkesin kendini iyi hissettiği bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.

Sırf siyasi görüşünden dolayı, sırf onlar gibi düşünmediği için ekmekleriyle oynanan değerli kardeşlerimizin durumlarını tekrar gözden geçireceğiz ve Allah’ın izni ile onların mağduriyetlerini gidereceğiz. Her biriniz helal lokma peşinde koşan kardeşlerimizsiniz. Onuru ile çalışan başımızın tacıdır. Yüreğir Belediyesi’nde hiçbir arkadaşımızı incitmedik. Bizimle beraber halka hizmet etmek için yol yürüyen değerli kardeşlerimiz müsterih olsunlar, hiçbir baskıya boyun eğmesinler. Allah’ın izni ile yeni dönemde hep beraber Adana’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP