“Hemşerilerimizle, iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz”

 “Hemşerilerimizle, iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz”

ABONE OL
28 Şubat 2024 13:25
 “Hemşerilerimizle, iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Cumhur İttifakının AKP’li Anakent Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç ile yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Kocaispir, ziyarette Adanalı iş insanları ile bir araya geldi, ATB’nin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Adana’yı kalkınmanın, üretimin, istihdamın lokomotif kenti yapmak için yola çıktığını belirten Kocaispir, şunları söyledi:

“Adana’yı Adanalılara rağmen, Adana’ya değer katan iş insanlarına rağmen değil, hemşerilerimizle ve siz kıymetli iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz. Hak ettiği değeri gören, potansiyelini harekete geçiren ve yalnızca ülkemizde değil, yakın coğrafyalarda da parmakla gösterilen bir Adana’yı hep birlikte hemşerilerimize hediye edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, kabinemizin tüm bakanlarının Adana sevgisini biliyoruz. Adana’nın değerlerinin ön plana çıkması, Adana’nın kültürel kodlarının yaşatılması ve geleceğe taşınması noktasında tereddütsüz destek vereceklerinin farkındayız. Bu bilinç ve farkındalıkla istiyoruz ki şehrimize el birliğiyle ticaretin sürekli geliştiği, gelirinin arttığı, iş kapılarının işsizliğe çare olacak düzeyde genişlediği, yatırımın, üretimin, istihdamın zirve yaptığı bir 5 yıl yaşatalım. Ortaya koyacağımız projeler ve hayata geçireceğimiz hizmetlerle Adana’mızın çehresini değiştirmeye hazırız ve kararlıyız. Eser ve hizmet siyasetiyle Adana’mıza kaybettiği yılları geri verecek; şehrimizin sorunlarının çözüldüğü, herkesin kazandığı, Adana’nın kazandığı bir dönemi hep birlikte yaşayacağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP