CHP’li Tuncer, Tüm-Bel-Sen yöneticileri ile bir araya geldi

CHP’li Tuncer, Tüm-Bel-Sen yöneticileri ile bir araya geldi

ABONE OL
28 Şubat 2024 13:08
CHP’li Tuncer, Tüm-Bel-Sen yöneticileri ile bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) Mersin Şube Başkanı Mustafa Özbay ile seçim ofisinde bir araya geldi.

Belediye emekçilerinin istemlerini dinleyen Tuncer, örgütlü toplumun önemiyle, sendikalara katılma hakkının çoğulcu ve katılımcı demokrasinin gereği olduğunu vurgulayan Tuncer, “Çalışanların kendi tercih ettikleri sendikalarında örgütlenmesi, sendikal hakların en geniş boyutu ile özgürce kullanılması demokratik toplumun gereğidir” dedi.

Yerel yönetimde ortak aklı oluşturmak için, tüm paydaşları, her kesimden yurttaşı dinleyeceğini belirten CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer, “aidiyet” duygusuna vurgu yapmasının ardından “Hayatımın her bölümünde aidiyet duygusunu hisseden ve sorumluluktan kaçmayan, aksine sorumluluk üstlenen biri oldum. Önce bunu ailemde başardım, şimdi de Mezitli halkını da ailem gibi bilip başarmaya geliyorum. Çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı Mezitli Belediyesi’nde hakim kılacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP