“Birazdan Lütfü Savaş’la da konuşacağım!”

“Birazdan Lütfü Savaş’la da konuşacağım!”

ABONE OL
19 Şubat 2024 12:12
“Birazdan Lütfü Savaş’la da konuşacağım!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Anakent Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığında değişiklik olacağı sinyalini verdi.

Hatay ile ilgili son anketi açıklayan Özel, “Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey’in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay’ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, NOW TV’de İlker Karagöz’ün sorularını yanıtladı. “CHP’de 1 Nisan’ı bekleyen bir ekip olduğu” şeklindeki soruya Özel, “Çok beklerler. Eğer böyle bir ekip varsa, bunu sayın önceki Genel Başkanımızla ilişkilendiriyorlar, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak o hadsizliğe kendi pozisyonunu yaptı. 1 Nisan’ı bekleyenler çok beklerler” diye konuştu.

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener’in, İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkide olanlar bu şehri yönetemez” sözlerine Özel, “Canı sağolsun” yanıtını verdi.

Özel, Hatay adaylığı tartışılan Lütfü Savaş ile ilgili soruya “Biz Hatay’da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay’da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü gece anket yaptık. Birazdan Lütfü Savaş’la da konuşacağım, elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey’in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay’ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor.” diye yanıt verdi.

“Hatay İttifakı’na ihtiyaç var” diyen Özel, “Hatay İttifakı kurulmazsa Cumhur İttifakı’nın adayı şans yakalayacak. Biz Hatay İttifakı’nı kurmak için üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Bunun için 36 saatimiz var önümüzde” ifadelerini kullandı.

CHP’nin dün Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında, Hatay Anakent Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın isminin anons edilmemesi dikkat çekmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP