DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


“Emeklilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik”
  • OLAY NET
  • Ekonomi
  • “Emeklilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik”

“Emeklilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik”

ABONE OL
24 Ocak 2024 14:14
“Emeklilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, ATO Congresium’da gerçekleşen “AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nda konuşurken, memur emekli aylıklarına yapılan zamma eşitlenen SSK-Bağ Kur emekli aylıklarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin gönenç düzeyini artırmak için tüm olanakları kullandıklarına belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye yolunu açıyor muyuz? Bir yandan tam kapasite seçime hazırlanırken diğer yandan şartlarımızı zorlama pahasına milletimizin beklentilerini karşılayacak politikaları da hayata geçiriyoruz.

Emeklilerimizin refah seviyelerini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının artış oranını memur emeklilerimizle aynı seviyeye yükseltme kararı aldık. Meclisimizin de onayıyla SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarında ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49.25 olarak uygulayacağız.

Devletimizin imkanları arttıkça bundan ömrünü ülkemize hizmete adamış emeklilerimizin de istifade etmesini sağlayacağız. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP