Cumhur İttifakı’nın gündemi CHP!

Cumhur İttifakı’nın gündemi CHP!

ABONE OL
29 Ocak 2024 11:16
Cumhur İttifakı’nın gündemi CHP!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yüklenirken, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise tekrardan genel başkanlık koltuğuna oturmaya çalıştığı ileri sürdü.

Erdoğan konuya ilişkin şunları söyledi:

“Güya değişim diye gelen CHP’nin yeni genel başkanı ışık hızıyla tek parti faşizminin kendinden başka kimseye tahammülü olmayan zihniyete büründü. Gerçi partisinde kimsenin kendisini takmadığı anlaşılıyor ama o bize höykürerek bu zaafını gizleyebileceğini sanıyor. Eski genel başkanı derseniz o da kendini tutmak için yarısı yalan yarısı yanlış ama tamamı da cehalet ürünü hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi de CHP içinde giderek artan ve bir tarafını da kendisinin oluşturduğu kavgayı gözlerden saklayarak sessiz sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek.”

MHP lideri Devlet Bahçeli de Mersin’deki “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” toplantısında yaptığı konuşmada, “Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Bugünkü CHP esirdir, iflas etmiştir, işgal edilmiştir. Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Yalan ve yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP