“İhanet nedir biliyor musunuz?”

“İhanet nedir biliyor musunuz?”

ABONE OL
13 Aralık 2023 14:53
“İhanet nedir biliyor musunuz?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet- CHP’li Gürsel Tekin, iktidarın ülkenin bir çok değerlerini yok etmekle suçlayarak, “ihanet nedir biliyor musunuz” diye sordu.

Tekin, sosyal medya hesabı X’den yaptığı paylaşımında “ihaneti” şöyle tanımladı:

İhanet nedir biliyor musunuz? İhanet budur. Türkiye’nin yıllarca biriktirdiği, hem sivil havacılık açısından önemli, hem de askeri bir gereklilik olduğu zaman hizmet verebilecek, deprem olsa hava yardımına eşlik edecek pistlere tenis kortu, basketbol sahası yapmaktır.

İhanet nedir biliyor musunuz? Bir hava saldırısında uçaklarımıza pist olacak, bir depremde milyonlarca insana yardım götürecek, tahliye için kullanılacak alanları yok etmektir.

İhanet millet ölürse ölsün, biz rantımıza bakalım, dolar sayalım demektir.

İhanet para gelecekse İsrail’e sevkiyata devam edelim, gemilerimiz banka hesabımıza çalışsın, milleti de Filistin davası, Hamas diye oyalayalım demektir.

İhanet para gelecekse vatanın toprağını, arsasını satalım, millet evinden barkından olursa olsun yolumuzu bulalım demektir.

İhanet “yerli ve milli” diye bağıra bağıra dolar için yerli ve milli ne varsa yok etmektir. AKP zihniyeti sınırları açar, vatan toprağını satar, İsrail’e sevkiyat yapar, perde önünde ne diyorsa perde arkasında tam aksini yapar. İşte milletin sırtını hançerleyenler onlardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP