DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


Bakan Şimşek’ten “istifa” açıklaması; uydurmuşlar!
  • OLAY NET
  • Ekonomi
  • Bakan Şimşek’ten “istifa” açıklaması; uydurmuşlar!

Bakan Şimşek’ten “istifa” açıklaması; uydurmuşlar!

ABONE OL
19 Ağustos 2023 15:03
Bakan Şimşek’ten “istifa” açıklaması; uydurmuşlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a istifa dilekçesi sunduğu öne sürülmüştü. Söz konusu iddia siyaset gündemine oturmuştu.

Tele1’de yer alan habere göre, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kısa süre sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa etmek istediğine yönelik iddianın asılsız olduğunu açıklamıştı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verilmişti: “’Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi’ iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.”

‘UYDURMUŞLAR’

İddiayla ilgili Şimşek’ten de ilk açıklama geldi. Haber7 Yazarı Mehmet Acet, istifa iddialarına ilişkin ilk tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı. Acet paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Sordum, şu cevabı aldım: “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘istifa etmek istedi’ haberleri kendisine iletilince tek kelimelik bir cevap vermiş: ‘Uydurmuşlar.’ ”

Bu arada Şimşek sosyal medya hesabından İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin istifa paylaşımını alıntılayarak yeniden paylaştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP