AKP’den olağanüstü kongre kararı 

AKP’den olağanüstü kongre kararı 

ABONE OL
29 Ağustos 2023 10:48
AKP’den olağanüstü kongre kararı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’muz (MKYK) 7 Ekim tarihinde büyük kongremizin yapılması kararını onaylamıştır” dedi.

Çelik, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MKYK üyeleri ile örgütlere 2024’te yapılacak yerel seçimlere güçlü şekilde hazırlanılması yönergesi verdiğini söyledi.

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya yönelik eleştirileri ile “İttifaksız bir yola gidelim” çağrısına, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin “Açıklamanın ciddiye alınacak bir tarafı yok” dediğinin anımsatılması üzerine Çelik, Bahçeli’nin, yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğinin altını bir kere daha çizdiğini söyledi.

Çelik, “Daha birkaç ay öncesine kadar neredeyse her biri birer cumhurbaşkanı yardımcılığı almak isteyen, milletin önüne bu tabloyla çıkan ve cumhurbaşkanı yardımcılığı karşısında işte altılı, yedili masa kuranlar, bugün her biri tek başına hareket edeceğini, diğerlerinin yanlış yaptığını söylüyor. Peki o zaman seçim süreci döneminde hangi birliktelik üzerine hareket ettiniz?” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP